Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Elektrikli cam yardım lütfen

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda kkeemmee tarafından 6 Mart 2010 tarihinde açılan konu

1. kkeemmee

kkeemmee Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Herkese selamlar.99 model yumurta kasa accentimin sağ ön camında indirip kaldırırken bir yavaşlama söz konusu dün bu durumu farkettim.Sol cam normal eskisi gibi hızlı inip kalkıyor ama sağ cam maalesef epey yavaşlamış.Bunun nedeni sizce ne olabilir?Moturunda herhangi bir sorun oluşsa hiç çalışmaz diye düşünüyorum.Bu sorunun nedenini anlayabileceğim pratik yollar varmı acaba?Şimdiden teşekkür ederim.

2. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Sadece çıkarken mi..? Bende de arada oluyor o yüzden soruyorum

3. Misafir

Misafir Guest

Bu işlemi yaparken aracın motorunda devir düşüklüğü yada herhangi bir zorlanma oluyormu..

4. kkeemmee

kkeemmee Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hem inerken hem çıkarken yavaş hareket ediyor cam Levent Hocam.Motor devrinde düşüklük , herhangi bir zorlanma yok Çoşkun Hocam.Bu akşam bir kez daha deneyim devirine falan iyice bakayım.

5. thehunturk

thehunturk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ben camı indiririp kaldırırken arabanın iç lambası açıkken farkediyorum iç lambanın aşığında hafif azalma oluyor. sizdede oluyor mu

6. kkeemmee

kkeemmee Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Forumda daha önce böyle bir konu açılmıştı.Camların ikisini birden kaldırırken falan farlarda kısılma veya devir düşmesi gibi sorunlar yaşayanlar vardı.Benim tek camı indirirken veya kaldırırken böyle sorunlar hissedilmeyecek kadar az oluyor.İki camı birden indirip kaldırmayı denemedim zaten şu an denesem bile sağ cam inene kadar sol cam inip kalkmış olur https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

7. gokeri06

gokeri06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    29
    Ad Soyad:
    Gökhan Güneri
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    arkadaşım camı tutan fitilin içindeki tüycükler zamanla aşınıyor ve camı bırakmıyor dikkat et motoru yakma wd40 al fitilin arasına arada sık ama bu kısa süreli bi çözüm en garantisi fitili değiştirmek 50 tl gibi bi malzeme fiyatı var...

8. kkeemmee

kkeemmee Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Gökhan Hocam teşekkür ederim.Az önce gene denedim eskiye göre daha hızlı bu seferde camı indirirken yarıya kadar yavaş yarıdan sonra hızlı iniyor,kaldırırken normal kalkıyor ne iş anlamadım vallahi.En iyisi sizin dediğinizden yapayım bide motoru çıkmasın başıma.Saygılar abi

Bu Sayfayı Paylaş