Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Elektrikli cam sorunu

'Accent Forum - Club' forumunda mumins tarafından 14 Nisan 2009 tarihinde açılan konu

1. mumins

mumins Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    MERHABALAR 99 GLS ARACIM DA ÖN SAĞ CAM BAZEN KAPANIRKEN SORUN YAŞIYOR TUŞA BASIYORUM KAPANMIYOR . TUŞUN OLDUĞU KUTUYU ÇIKARDIM PİSLİKTEN DOLAYI ANAHTARLARDAMI SORUN VAR DİE ORDA BİŞEY YOK GÖZÜKÜYOR. AÇILIRKEN AÇILIYOR FAKAT KAPANMIYOR BAZENhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif .

ÖNERİLERİNİZ NELERDİR . TEŞEKKÜRLER

2. Mustafa

Mustafa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Büyük bir ihtimal anahtardan kaynaklanıyordur..
    Anahtarsız cam motorunu çalıştırmayı denedinizmi motoru denemek amaçlı ?
    iki seçenek var ya motor yada anahtar..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley24.gif
    Kapanırken camda zorlanma oluyorsa cam sıkışıyorda olabilir..
    Görmeden yorum yapmak iyi olmaz..

Düzenleyen : IRCotaimer

3. HaRbi_GeNc41

HaRbi_GeNc41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    pas sökücü spreyler var onunla güzelce temizle düğme arızalı değilse düzelir bendede megane varkenaynı sorun olmuştu o şekilde düzeldi

4. Volkan

Volkan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Tamamen büyük harflerden oluşan konu başlığı ve mesaj metni yazılması kurallarımıza aykırı. Lütfen bu konuda hassasiyet gösterilmesini rica ediyoruz.

5. mumins

mumins Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    "Tamamen büyük harflerden oluşan konu başlığı ve mesaj metni yazılması kurallarımıza aykırı. Lütfen bu konuda hassasiyet gösterilmesini rica ediyoruz. " pardon buna dikkat etmedim bundan sonra daha dikkatli olurum .

soruna gelince yorum yazanlare teşekkür ediyorum

anahtarsız denemedim o kadar ileri seviye bilmiyorum ama sanırım kısa devre edince olucak herhalde kabloları .

camda sıkışma olmuyor anahtar tutukluk yapınca kapanmıyor anahtar bazen normal çalışıyor o zmanlar camda zorlanma olmuyor .büyük ihtimal anahtarda sanırım .

yada şöyle yapsam olurmu sol tarafın anahtarıyla yer değiştirsem deneme amaçlı ?

6. SelahattinP

SelahattinP Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    pas sökücü değil kontak sprey çaresi..çözümü söylüyorum.anahtarı sökün.tırnaklı dış yuvayı da sökün .elinizde sadece sökülemeyen bölüm kalsın bu parçayı sentetik tiner olan bir kap veya bardakta iyice çalkalayın. tinerin çalkalamayla birlikte içirde hareket ettiğine emin olun . iyice kurulayın .daha önce benim uyguladığım ve sorunu çözdüğüm yöntemdir.

7. mumins

mumins Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1

tamam bunu deniycem :) olmadı o çıkan kutuyu değiştirirz artık çok pahalı deildir herhalde. teşekkürler önerin için.

8. pas sökücü çaredir deneyin olmadı ordaki kutuyu değiştirin pahalı birsey değildir sanırım..

9. SelahattinP

SelahattinP Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    arkadaşlar orda paslanma olmaz ki..pas sökücü uzun süre orda kalır devreler arasında atlama yaptırır. benim bahsettiğim elektronikçilerin kullandığı sprey o temin edilemiyorsa sentetik tiner.bunlar temizler ve uçucudur.

Bu Sayfayı Paylaş