Abilerim Kardeşlerim merhaba hepinize.malumunuz başlıktada belirttim gibi elektirikli bisikletler hakkında yorumlarınızı almak istiyorum.evle iş arası 2 km gidiş geliş 4 km ama yol yokuşda içeriyor vede sıfır asfalt gibi değil parke taşlı bi yol.sizce elektrikli bisiklet alsam 1500 w işimi görürmü acaba ? ömrü ne kadardır ? biyerden fiyat aldım volta marka 1500 watt fiyatıda 2500 tl yorumlarınız benim için önemli.
90 kilodan daha ağırsan biraz sıkıntı olabilir. yoksa hiçbir sorun olmaz. volta baya iyi bir model, kendi sınıfında en iyilerden. 2 yıl içinde aküleri ölmeye başlıyor, tabi bozuk yolda kullanınca tekerlek göbekleri de dağılabiliyor. şunun hesabını yapman lazım: şimdiki fiyatı 2500, 2 sene sonra satmaya kalksan hiç masraf etmeden 800-900 edecek. aradaki fark 1600 TL. yaklaşık günde 2TL yapıyor. bu rakam senin için uygunsa al.
ben olsam normal bisiklet ile gider gelirim yavaş avaş terlemeden. hatta yol müsait ise yürürüm sabah akşam spor olur
Bisikletle biraz ilgileniyorum ben olsam normal bisikletle giderim. Ama yokuş zorlarsa elektrik destekli bisikletler var salcano antalya modeli öneririm çok iyi siz de pedal çeviriyorsunuz ama size destek veriyor çok hafif pedalla gidersiniz rahatla. Dediğiniz elektrikliler çok masraflı aküleri vs.ben tavsiye etmem.