Merhaba, 2006 getzin aynaları çalşmıyor elektrikçi kumandadan kaynaklandığını ve sürücü kapısındaki cam switchlerinin de olduğu tüm kumanda takımının değişmesi gerektiğini söyledi.. Sadece aynalar için bütün kumanda takımını almak istemiyorum.. Akparda 132 TL görünüyor.. http://www.akparca.com/Getz-06-Otomatik-Cam-Ana-Sivici-On-Sol,PR-3164.html Ayna kumanda yuvasını söküp tamirinin bir yolu yok mu?? her iki taraftaki aynada sadece tek yöne çalışıyor..mesela aynayı sağa döndürebiliyorum ama sola-aşağı-yukarı oynamıyor..
büyük ihtimalle tamir olur.kumanda butonunun dağıtılıp bakılması lazım.benimki de hemen hemen aynı durumdaydı,söktüm,çok kirlenmişti,içinde küçük plastik pimler var,çalışamıyordu kirden.temizledim,düzeldi.
bende söktüm arkadaş tv tamaircisi ona götürdüm temizledi çok birşeyi yok ama sadece sağ sol çalışıyo yukarı aşşağısı çalışmıyo(
aynı sorun bende de var, iki ayna da aşağı yöne çalışmıyor. ikisinde birden olduğundan ben de kumanda kısmında arıza olduğunu düşünüyorum. ben olsam yeni kumanda takımı almazdım. mutlaka tamir edilebileceğini düşünüyorum. boş bir zamanda söküp bakacağım.
Merhaba arkadaşlar. Hyundai Accent Admire 2005 <ADKLIK style="BORDER-BOTTOM: #cc0000 1px solid; COLOR: #cc0000; CURSOR: pointer; FONT-WEIGHT: bold; TEXT-DECORATION: none" id=adklik0 AdklikJquery1319127134138="1">model</ADKLIK> aracım var. <ADKLIK style="BORDER-BOTTOM: #cc0000 1px solid; COLOR: #cc0000; CURSOR: pointer; FONT-WEIGHT: bold; TEXT-DECORATION: none" id=adklik1 AdklikJquery1319127134138="2">Son</ADKLIK> bir haftadır karşılaştığım bir sorun canımı sıktı. Araştırdım ama <ADKLIK id=adklik2>herhangi</ADKLIK> bir cevaba rastlayamadım. Bir haftadır sağ aynam kontağı her kapattığımda yukarı doğru <ADKLIK id=adklik3>otomatik</ADKLIK> kalkıyor, aracı her çalıştırdığımda <ADKLIK id=adklik4>bu</ADKLIK> ayarı tekrar yapmak zorunda kalıyorum. Bugün kontak kapalıyken elimle düzelteyim dedim aşağıya doğru ittirdiğimde <ADKLIK style="BORDER-BOTTOM: #cc0000 1px solid; COLOR: #cc0000; CURSOR: pointer; FONT-WEIGHT: bold; TEXT-DECORATION: none" id=adklik5 AdklikJquery1319127134138="3">motor</ADKLIK> otomatik <ADKLIK style="BORDER-BOTTOM: #cc0000 1px solid; COLOR: #cc0000; CURSOR: pointer; FONT-WEIGHT: bold; TEXT-DECORATION: none" id=adklik6 AdklikJquery1319127134138="4">olarak</ADKLIK> yine yukarı alıyor. Sorun ne olabilir? Şimdiden cevaplarınız <ADKLIK id=adklik7>için</ADKLIK> teşekkürler... <DIV sizset="64" sizcache="7" ="konuicipaylas"> <DIV sizset="64" sizcache="7"> Düzenleyen : ibrahimes
merhaba arkadaşlar. 2011 getz crdi aracımın elektrikli sağ aynası hareket etmiyor. sol aynada sorun yok ama sağ ayna hiç bir yöne hareket etmiyor. sizce neden olabilir.
Sen boşver elektrikçiyi, ayna switchi kumanda takımının içinde ayrı bir mekanizma. Hareket sorunu kısmi olarak bende de vardı. Bir önceki arkadaş abanmış herhalde üstüne durmadan. İyice bastırınca alıyordu hareketleri. Bende Söktüm, abanmaktan switchi tutan tırnakları kırılmış onları yapıştırdım, diğer arkadaşların dediği gibi switchin üzerini ve basılan plastiğin üzerindeki metalleri bir güzel temizledim. Şimdi sorunsuz çalışıyor. Birkaç tornavida ile dikkatlice kapının iç kısmını sökebilirsen bakarsın durumuna. Hallolacak gibi değilse Sadece şu parçayı arayıp bulabilirseniz de işinizi görür; http://www.ebay.com/itm/GETZ-02-11-...100-/111550014707?hash=item19f8e624f3&vxp=mtr http://www.imparatorotomotiv.com/index.php?route=product/product&product_id=1660 Ebay dakide ortalama 45 lira civarına geliyor. Yerli tedarikçiyle görüşüp yerinden alırsanız bir ihtimal indirim şansınızı zorlarsınız