Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Elektrikli araçlara teşvik geliyor

'Sohbet-2' forumunda semih_hk tarafından 16 Şubat 2011 tarihinde açılan konu

1. semih_hk

semih_hk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Elektrikli araçlara teşvik geliyor

<b style="font-size: 14px; ">Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ekonomide temel önceliklerinin istikrarın devamı olduğunu ve popülizme yönelmediklerini söyledi.[/b]

Şimşek, Bakanlar Kuruluna elektrikli araçlarda Özel Tüketim Vergisini yüzde sıfıra kadar düşürme yetkisi verdiklerini ve sektörü destekleyeceklerini bildirdi.

Bakan Şimşek, Bakanlıktaki makamında Bloomberg Televizyona ekonomiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Geleneksel olarak<adklik id="adklik0">bütçe</adklik>performansının zayıf olduğu Ocak ayında 1 milyar lira bütçe fazlası verdiklerini belirten Şimşek, 2011 yılı için güçlü hedefler ortaya koyduklarını, bu hedefleri de tutturacaklarını ifade etti. Yeniden yapılandırmadan<adklik id="adklik1">bütçeye</adklik>1 kuruş koymadıklarını hatırlatan Şimşek, buna rağmen mevcut bütçe ödenekleriyle ülkenin ihtiyaç duyduğu yatırımları yaptıklarını, ihtiyaç duyulan personeli de aldıklarını da anlattı. Bu arada kamunun borç stokunu da sürekli aşağı çektiklerini kaydeden Maliye Bakanı, ''Kamu açığının milli gelire oranını bu yıl yüzde 2,1'e düşürmeyi hedefliyoruz. Bu çok önemli bir süreç'' dedi.

1 TRİLYON DOLARLIK ZARAR

Cumhuriyet tarihinde 2002 sonuna kadar tek parti dönemi de dahil 79 yılda 57 hükümetin görev yaptığına işaret eden Şimşek, bu süreçte ortalama hükümet ömrünün de 16 ay olduğunu belirtti. Kısa dönemli hükümetlerin, uzun vadeli plan ve strateji yapmadığını ve popülizmi tercih ettiğini kaydeden Bakan Şimşek, şöyle konuştu: ''Siyasi istikrar, son 8-9 yıllık başarıda çok önemli bir unsur oldu. Bizim yaptıklarımız kadar hayallerimiz d

2. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Kaynak göstermeden konu açmayalım

3. usta şöför

usta şöför Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    elektrikli araba işi bizi aşar biz şuan venezuellan dan gelen benzini destekliyoruz 100 de 1000 vergi koysalar benzinin litresi 1 tl yi geçmez

4. getz34

getz34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    389
    Ad Soyad:
    ferhat keskin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel

abi ordan benzin gelirse harbiden 1 tl falan olurmu benzin fiyatları off düşünsenize benzin 1 tl ne süper olurdu

5. semih_hk

semih_hk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    çok pardon..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif
    Kaynak: HaberTürk

6. yesilmavi06

yesilmavi06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar benzin hiçbir zaman 1 tl olmaz olmayacak da çünkü benzinin maliyeti zaten 90 kuruş diğer kalaının hepsi kdv,ötv, dağıtım maliyeti ve bayii payı. şimdi siz düşünün benzin hiç bir tl olurmu. benim2002 yılında 95 model yumurta kasa gls accentim vardı benzin 1.60 lira cıvarınday dı yani yaklaşık 1 dolar seviyesindeydi ve diyolardı ki bir litre benzin bir dolar da sabitlenecek. şimdi soruyorum birlitre benzin kaç dolar siz hesap edin kdv ve ötv inmedikce benzin fiyatı inmez. boşuna venezuela ya umut bağlamayın

Bu Sayfayı Paylaş