Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

elektrik rolanti sorunu

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda muyi tarafından 31 Mart 2009 tarihinde açılan konu

1. muyi

muyi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba arkadaşlar araç rolantide çalışırken mesela 1000 rpm de tavan lambası farlar ve kalorifer actığım anda neredeyse 200 rpm ye yaklaşıyor onun için rolantisini yukselttim şu an 1500 rmp de felan çalışıyor ama onda da bir problem var 1300 1700 arası geziniyor
    1. bu elektrik sorunu nasıl çözebiliriz yani ışıkları acınca neden bu şekilde cok düşüş oluyor 2. ise bu rolanti neden kendi kendine yükselip alcalıyor
    araç benzinli 98 lx accentşunlarıda yazıyım büji ve kabloları endüksiyon bobini yağ yağ filtesi benzin filtresi hava filtresi distribütör modül ve kabloları komple değiştisorun neden kaynaklanabilir şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

2. suleyman15

suleyman15 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benim excel GLS aracımda da aynı problem var. şarj dinamosunun konjektöründen olduğunu söylediler.

3. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    evet şarj dinamosundan yapar

4. Misafir

Misafir Guest

Arkadaşlara katılıyorum, her türlü elektrikli cihaz akünün üzerine yük bindirir, bu yükü'de kaldırması için şarj olması lazım, şarj sisteminiz sağlıklı çalışmıyor, akünün üzerine yük bindiğinde karşılıyamıyor, böyle devam ederseniz aküyü bitirirsiniz..

5. muyi

muyi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hocam o zaman konjektörü mü değiştireceğiz yoksa tamir veya bakım mı yapılırmı bu parça ya

6. valerina

valerina Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    rölanti regülatörünü kotnrol ettin. vakum kontrollü bir sisteme sahipse vakum borularını kontrol edin. 1.3 motorda herşeyi açarsanız rölanti çok düşer ancak 200 seviyelerde oldukça düşük regülatörün ayarlaması lazım.

Bu Sayfayı Paylaş