Merhaba arkadaşlar ben Elazığdan Onur yıllarca Tempra kullandım ve birgün yeter artık diyerek aracımı değiştirmeye karar verip alacağım araç için şehir dışına çıktım almaya gittiğim aracı beğenmedim daha sonra galerileri gezerken Hyundai Milenyum gördüm aklımda olan bir araçtı ama fiyatının bütçemi aşacağından hiç düşünmezdim öylesine fiyatını sordum ve çok uygun geldi bu arada araç ticari taksi ve hiç düşünmeden aldım aldıktan sonra gerçektende yakıtta cimriliği fark ettim artık bende huyundai cıyım..... Elazığda Ticari Taksicilik yapmaktayım. Saygılarımla
Abi hayırlı uğurlu olsun, milenyum denilince bir içim cız eder.. Bir müddet kullandım hala o sesi 15" beyaz altı kol jantları aklımda Kazasız belsasız kullanın inş.. Kaça geldi abi ?
9.000 TL ye Aldım Ankaradan Sarı 2003-1,5 GL Klimalı Lavato Tüplü Km Biraz Fazla ama motor yapılı olduğu için sıkıntı değil KM 0,20 Kuruş yakıyor Geçenlerde 100 TL tüp doldurdum 500 Km yaptım aracı aldığım zaman Ankarada depoyu fulladım Elazığa gelmeden tabi yolada aldım bitme ihtimaline karşı toplam 120 Tl yakıt ile Elazığa geldim 2 günde elazıda gezdim
1.5 motor milenyumlar hem performans hemde yakıt açısından çok çok iyiler bence çok doğru bir karar vermişsiniz...
a.slm hoşgeldiniz hayırlı olsun iyi bir karar o tempralar mercedes kadar yakıyor mercedes olsa zoruna gitmeyecek benimde vardı 1 ay dayanabildim.