Bir Ara Konusu Geçmişti Ve Kafama Takıldı Bende Ufak Çaplı Bir Araştırma Yaptım. -Elantra 2. El Piyasası Neden Cok Fazla? -Tutulmadımı? -Teknik Sorunmu Var? -3.000 Km / 5.000 Km Olupta Neden Satan Cok? -Konforsuzmu, Güvenilir Değilmi ? -Yol Tutusu İyi Değilmi? -Motorda Teknik Sorunmu Var? NOT:Hyundai Elantra 2011 Ve 2012 Yılın Otomobili Secilip En Cok Satanlar Arasında. Eger O Kadar Kişi Alsaydı 2. El Piyasası Cok Fazla Olurdu. Alanlar Arasında Ne Kadar Kişi Sattıgıda Aşşağıda Yazıyor. Sahibinden Sitesinden Bir Arastırma Yaptım Hyundai Elantra....................2011 / 2012 Arası TR Capında 2. El Toplam 107 Araç Honda Cıvıc.........................2011 / 2012 Arası TR Capında 2. El Toplam 633 Araç Chevrolet Cruze....................2011 / 2012 Arası TR Capında 2. El Toplam 575 Araç Ford Focus (titanium) Benzinli..2011 / 2012 Arası TR Capında 2. El Toplam 500 Araç Mazda 3..............................2011 / 2012 Arası TR Capında 2. El Toplam 113 Araç
o 107'nin içinde bir çok filo alımı yapan galerici ilanı var, benim hanıma araba aldığım yerde bir sürü almıştı i20 ve elantra. toptan alıp bayiden biraz daha düşüğe satıyorlar.
Su Cruze gibi sorun makinesi , pismanlik abidesi araclar ile elantrayi karsilastirma yapmayin HTC Wildfire S A510e cihazımdan gönderildi
Çamur Atanlar Görsün Sorun Abideliği Yasayan Araclarda Koydumki Anlaşılsın Diye. 1,5 Senedir Kullanıyorum Maşallahi Var Aracın.
Elantra bence orada alinacak tek arac ancak 2.el listesindeki rakama bakiliyor yillik satis rakamlarinada bakilip orana bakilmasi lazim .
Hocam kasıtlı çıkan haberler var son zamanlarda... Sanki özellikle yapılıyor... Mesela yaz google i20 troy... dh de i20 neden tutulmadı başlıklı yazı en üst sırada... Özellikle yapılıyor... efendim i20 ler km yapmadan satışa çıkıyormuş... Bak bakalım kaç tane i20 satılıyor kaç tane fiesta var punto var... özellikle yaptıklarına eminim... 3-5 bin km de satanlar beklentileri farklı olan tipler... kalan kullanıcıda zaten satmıyor ki aracını... ben çoğu şeyin kasıtlı olduğu düşüncesindeyim...
elantra 10 numara bi araba amerikada 20 den fazla ödül almış motor desen 132 hp iç dış dizayn süper.o çamur atanlar gidip wv nin 1.2 araçalrına 45-50 bin bayılıpda elantrayı görünce şoka girenlerdir gerçekçi olmak lazım yeni elantra 100 yılın kasasıdır bence.
2. el durumunun dışında mukayese ettiğiniz arabaları yan yana koysalar ve birini seç kullanmak şartıyla senin olacak deseler diğer arabaların dahi kapısı açıp bakmadan Elantra'nın anahtarlarını rica edeyim diyip biner giderdim. Dış görünümü ve iç kısmı tam bana hiteb eden bir araba çünkü... Helede Beyaz ise sesimi çıkarmam
Buraya koyduğunuz rakamlar tek başına bir şey ifade etmiyor. Bu rakamların yanına o yıl içinde satılan araç sayısını da koymanız lazımki 2. ele düşen / toplam satılan araç oranı belli olsun.
Çok objektif bir değerlendirme olmamış.Ama yinede bir çalışma yapmışsınız.Focus ile Civic tam oturmamış çalışma tablosuna Cruze ve Mazda3 ile kıyaslanabilir satışları.
Çok Profosyenel olmadıgı halde bu oranlar cıkıyorsa profosyonel oldugunda sanırım elantra parmakla gösterilir. Utananlar için sadece basit bir çalışmaydı bu. maksat objektif calısma değil onada sıra gelecektir elbet, bu sadece camur atanlara kapak.
Tampon değiştirip 2004 yılında yapılan motoru ödüllü motor diye döndürüp döndürüp önümüze koyanlar utansın... Sonra da çıkıp saçma saçma rakamlar ile pazarlamaya kalksınlar... Bugüne kadar milletimizi söğüçledikleri yeterde artar bile. Gidip bomboş donanımlı araçlara tomarla para verileceğine alırsın bir Hyundai yoluna bakarsın Forumun birisinde malum marka bir araç yedek parça (turbosunu) bulamıyor... Arabayı yapmışlar yedek parça yapmayı unutmuşlar... 5 ay süre vermişler... Komedi dükkanı gibi...
Elantra benim şahsen çok beğendiğim bir araç.Şu listeden 2 araç arasında seçeçeğim aracın biri elantra olur.
Konuyu bide ben hortlatayim 96-97 model1.8 gls otomatik elentra düşünüyorum hic otomatik arac kullanmadim ve hyundai ye yabanci biriyim bilgim yok 1.8 icin bilgi verebilirseniz sevinirim. .
2 aydan fazla suren arac arastirmalarim sonunda fluence, focus, cruze, corolla ve 1.2 jetta vs araclari eleyip elantra yi aldim. asiri derecede memnunum. hem de beyaz. soyle geriye donup baktigimda keşke şunu alsaydim dedigim bir arac yok Allah a sukur. tavsiye ederim SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
konu fena hortlamış Hayırlı olsun, bir elentra kullanıcısı olarak umarım memnun kalırsınız diyelim...