Gerçekten normal değil, daha 3 gün önce benzin otomatik elantra 73.000₺ idi dün 78.000₺ olmuş, elit plus dct sunroof dizel yanılmıyorsam 103.000₺ idi oda 116.000₺ olmuş. Cidden yazık günah, hesapta mtv zammı yapldı oda 2018 arabalarda 1000₺ den 1700₺ lere gelecek, gizlice ötv zammı yapmışlar.
Yılbaşı indirimlerinden önce yükseltsinler, sonra güzel indirim yaptık derler. Az buçuk araba işlerinden anlayanlar bu ayda araba almaz, yılsonu indirimini beklerler. Herkes kendince uyanık
Bu sıfır km fiyatlarının artmasında anlayamadığım bir nokta var, neden artıyor? Her marka yapıyor bunu, yeni bir vergi artışı yok, dolar/euro kuru nerdeyse sabit/aynı seviyelerde, araçlar kasa/donanım değiştirmedi, bildiğimiz maliyeti artıracak bir zam da yok, o zaman bütün markalar neden zam yapıyor? Ağustos ayında aracı aldığımdan beri Egea'ya 1500lira(Eylül) ve 1000lira(Ekim) zam geldi, benim aracın sıfırı 80.000den 82.400e kadar yükseldi. Neden zamlanıyor araçlar?
bu ülkede birşey satılıp rağbet görüyorsa değeri artar ev araba arsa fark etmez piyasası pazarı olan her neyse zamlanır
Bugüne kadar hiç bir üründe ucuzlama görmedim. Her gün gıdım gıdım hissettirmeden zam yapıyorlar. Yeni satış taktiği ise, Liste fiyatı 76.300 TL önerilen satış fiyatı 69.400 TL şeklinde. Alıcıyı mutlu eden bir tablo.
Ayağımızı yorganımıza göre uzatacağız başka care yok annemlerin kapıcısı 2014 elantra almış bütün yil agliyorlar inanın köylüleri daha iyisini almıştır, bu ülkede araba fiyatı düşmez şahsi fikrimdir...
Önce fiyatı yükseltip bir ay sonra da düşürecekler ve yıl sonu kampanyası başlattık diyecekler.... Bu numaralar eskidi artık
Şöyle bir şey vardı fiyat listesinde sanırım gözünüzden kaçırdınız. Fiyat listesine ilk girdiğimiz 2016 model yıllı araçlar vardı onlar 2017 modellerden dediğiniz miktarda ucuzlardı. İlk 2016 yılını gösteriyordu sistem biraz aşağı inince 2017 yılları çıkıyor. 2016 yılını tamamen kaldırmışlar siteden sadece 2017 var şuan. Ondan dolayı geçen ay ile bu ay arasında ki fiyatlarda fazla zam var gibi görünebilir.
türkiyede elektrikli bisikleten mantıklı araç vergi muayene sigorta kasko yakıt çizildi dolu derdi yok
Arkadaslar fiyat farki yok gecen ayda 78500 idi. Simdide ayni fiyat. 2017 elantra almak uzereyim aracin fabrikadan bayilere gelmesini bekliyrm. Hic bir bayide sifir elantra yok. Hatta bayilerin cogu 75 binlere kadar da indirim yapiyr.bu ay 2016 modellerin fiyatini listeden kaldirdilar. Arkadasimiz onu farletmemis
Hocam sorun o değil, 1 sene sonrası araba 5000₺ fiyat farkı olması normal mi? yukarıda bak amerikada elantra 2018 modeli 2017 den daha ucuz. olmaz olsun böyle ülke
i30 daha ucuz, normalde sedanlar daha ucuz olmaz mı.? Bence artık Doblo, Kangoo, Partneer almak daha mantıklı 60-65bin liraya yeterli dolulukta dizel araba veriyorlar. Bu paralara B sınıfı küçük otomobilleri bile vermiyorlar.