Yerli bir üretici firma olan Nasiol'den aldığım yağmur kaydırıcı ürünü arkadaşım ile beraber uyguladık aracımın camlarına ve ön farlarına, oldukça da hoş oldu, fotoğraflarda da arkadaşın makinesinde güzel çıkmış epey paylaşmak istedim Evvela camları kil ile kalıntılardan arındırıp, izopropil alkol ile yıkadık. Makyaj pedi ile ürünü yedirip mikrofiber bez ile sildik. Şimdilik yağmurlarda tatmin edici
Cok guzel olmus elinize emeginize saglik:RpS_thumbup: Yağmur Kaydırıcınin silecekler kadar etkisi oluyormu?
Şahsi kanaatim silecek çalışma sıklığını epey azalttığı yönünde. O yüzden sileceği Auto konumundan almak icab ediyor, uygulamasız bir cam kadar görüntüyü kesmiyor yağmur damlaları. Hoş yanı ise kamyonların falan yerden kaldırdığı çamurlu su sıvanmıyor cama, akıp gidiyor.
nasiol olması lazım, bi ihtimal glass guard da olabilir. benim ön camda 50-50 ikisi de var eylül-ekimden beri bi farkları yok
Köksal kardeşim geleceğim %90 sen gel demiştin ya hani başka program yapma diye bende uyacağım hava güzel olursa