Değerli forumdaşlarım,forumda aramama rağmen net ve ayrıntılı bilgiye ulaşamadım.Elantra'ma temiz ve net bir müzik sistemi kurdurmayı düşünüyorum,bu konuda çok bilgisiz ve teknoloji özürlüyüm.İzmir K.yaka'da ikamet ediyorum,elantrama uygun ve orta kara bütçem var bu konuda hiç bilgi ve tecrübem yok,paylaşımlarınızı bekliyorum.aracımın radyo ve cd'sinden bir türlü istediğim net ve temiz sesi alamadım.hepinize iyi günler dilerim.
Hocam İlk Olarak Teybi(Ana Üniteyi ) Değiştirmelisiniz... Pionner Veya Sony Usb-CD-MP3 Lü Bir Ana Ünite Olabilir..Beğenirseniz Sesi Kolonları Değiştirmenize Gerek Yok..Beğenmezseniz 2 Yollu Hoparlörler Alırsınız..
Bende Pioneer TS-A6992 S(460W)var iki tane bizim arka hoparlörleri söküp onları takmayı düşünüyorum.Boyutları aynı sanırım Elantranınkiyle.Arka pandizot nasıl sökülüyor onuda Serdar Hocam sormak lazım.
Orjinal Teyp İle Kullanacaksanız Boşuna Uğraşmış Olursunuz Pek Farkeden Bişey Olmayacak..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley11.gif
Evet vermiştiniz.Ersin in dediği gibi orjinal teybin çıkışını arka hoparlörler karşılıyorsa şimdilik hiç gerek yok