Arkadaşlar bu gördüğünüz Elantra Yemen plakalı ve fotoğrafı Suudi Arabistan-Medinede çektim.....Aksesuarları çok sade ama bir o kadar da göz alıcı olduğu için sizlerle paylaşmak istedim......
orada çok ucuzda ondan ah bu Türkiyedeki vergiler olmasa bizdde era yerine jeep lere bineriz araba fiyatının %70'i vergi olabilirmi böyle birşey arabistanda 10000 tl civarıymış yani şahin fiyatına erahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif
Valla Emre o konuda haklısın....Eğer orada yaşıyor olsaydım..2011 model Sonata alırdım..Bizim paramızla 40.000 tl ye geliyor....YANİ 100.000 RİYAL...Ama görmelisiniz.Sanki Genesis....
benim eniştem umre işleriyle uğrasıyor orada her gittiğinde GMC jipe biniyor en kral arabalar 40.000 tl civarına geliyormuş .
Ha bu arada dün Elantramın lastiklerini değiştirdim.Dördünü birden...Kumho 88h aldım.Hepsi sadece 400 tl.Sizce nasıl arkadaşlar....
yani tanesi 100 tl civarına geliyor biz bizim transite kumho almıştık gecen sene tanesi 75-80 tl ye gelmişti.
Eniştenin adı ne Emre...Hangi şirket..Belki tanırım...Bende 2 aydır orada Umre organizasyonu ile uğraşıyordum.Yeni döndüm....
Yooo.tanışmadık..Ben Medine de idim.Diyanet mensubuyum.Denizli İl Müftülüğünde görevliyim.2 senede bir 2-3 aylığına otel kiralama ve yerleştirme görevi alıyoruz.Umre organizasyonunda....Orada tanıştığım arkadaş çok.Evet hepsininde altında GMC yukon xl var..En babası 40.000 tl..
Evet bana da çok mantıklı geldi.Michelin ve diğer markalı lastiklerin yanına yaklaşılmıyor...Kumho da iyi bir lastik.Ople astra vardı daha önce bende...O arabamda 5 sene Kumho kullanmıştım...Gayette memnundum....
<div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: normal; font-size: 12px; ">Lastik seçimi çok çok önemli.Ben 570 lira vermiştim geçen ay.
Oralarda olsaydım veya bizim üklemizde vergi ve yakıt fiyatları uygun olsaydı bineceğim tek araba 3.3 V6 Sonata olurdu.