Reklam güzel güzel olmasına ama beğenmediğimiz markaların reklamlarının adedi ve tekrarlama sayısına bakınca çok az. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Katılıyorum. Bi vosvos reklamı 2 dakika sürüyor yok vosvos kardeşliği arkaşlığı ailesi falan çok güzel bilinç altına işliyorlar ancak hyundai malesef reklam konusunda o kadar iyi değil. Reklam tekrar ettikçe kazandırır ayda 1 reklam atarak o işler olmuyor. Hyundai Türkiye ve global mail adresine nacizane fikirlerimi belirterek mail attım. Elantra'nın sağlamlık testinden aldığı ödülleri, bi kaç sağlam olduğunu gösteren görüntüleri daha iyi işlese ve sadece araç değil yanındada mutlaka insanlarıda kullansa daha başarılı olacaktır. Sadece araba koyup arkasında seslendirme yapmak sadece basitlik.
İşte geçen gün bahsettiğim reklam buydu. İnternete yeni düşmüş. Zaten tv de 2kez denk gelmiştim. Her ikinize de katılıyorum Hyundai daha iyi reklamlar yapmalı ve daha çok tekrarlamali. Markasal gelişme ve iyileşmelerini insanlara göstermeli. Çoğu insanların aklındaki teneke imajini silmeli çünkü hyundai eski hyundai degil. Elantra ile sağlamlık ve güvenlik konusunda kendini ispatladı.
Bence reklam ajansını değiştirsinler, ışık duman efektleri arasında araç kaybolmuş. Ver foruma bir tane test aracı binelim hep beraber, çekin her türlü refleksi, yapın Mix felan, samimi olsun, dürüst olsun, bide benim olsun
Bence iyi olmus yeni elantranın reklamı bile yoktu adamlar kıcı kırık arabaların reklamını 10 kere yayınlayıp gözüne gözüne sokuyor elantranın reklamının olmaması eksiklikti bence bunada sukur daha iyi olabilirdi yorumlara katılıyorum
Bu Elantra'nın çıkış reklamı aslında vardı ama sadece 1-2 hafta oynadı reklamlarda Antalya'dan örnek vermek gerekirse 1 ay boyunca tramwaylarda boy gösterdi ama ne kadar etkisi var bilinmez.
Kusura bakma kardeşim, uzun süredir girmiyordum. derken: bence elinde böyle güzel bir malın varken (ki ben öyle düşünmesem almazdım) eğer bir şeyler ters gidiyorsa hyundai olarak bu tamamen senin beceriksizliklerindendir. Bu işi profesyonel olarak kim yapıyorsa çözümü bulmakta ona düşer diye düşünüyorum.