Aracımı şu ana kadar tanıtmamıştım ama resimlere bakınırken foruma da ekliyim dedim. Sağ arka kapıda aldığımızda sürtmeden dolayı bir göçük vardı,çirkin duruyor ama dokunmadık yine de. Sağ arka çamurluktadan aracı aldıktan 2 gün sonra benim park ederken araca sürtmemin sonucu var Parça değişimi veya boya olaylarına girmemiş önceki sahibi,benim için de böyle kalmasında sakınca yok açıkçası. Buyrun birkaç resim;
Teşekkür ederim yorumlarınız için. @Köksal:Bu resimler aslında 4-5 aylık,2 ay önce yaptırmıştım boya koruma. Ama maalesef işçiliği beğenmedim öncesi ve sonrası çok fazla fark etmedi. Resimleri de sizden alıntı yaparak ilk sayfaya ekledim,teşekkür ederim siz de eklediğiniz için
maşallah aracın çok güzel duruyor fakat o arabaya o jantlar olmamış sen onları bana satarmısın ya arıyorum bulamıyorum bi türlü bu janttan
Teşekkür ederim arkadaşlar Arabanın parasını ben verseydim düşünebilirdim Sigara babamın Ama ben de sigara içiyorum orası ayrı:RpS_laugh: Siyah ve beyaz Elantralar gerçekten ayrı bir hoşuma gidiyor.