Parça çok güzelmiş, Lakin yurt dışı satış siteleri üzerinden alabilirsiniz sanırım... Yada bilemem ama bazı özel rüzgarlık vs yapan firmalar var, tunning ci , fiberglascı felan onlar yaparmı ki ?
Bunlar XD2 Elantra ise benimki ne, yok benimki XD2 ise bunlar ne Bu arada mavinin ön tampon eki çok hoşuma gitti.
Zamanında bende almak istemiştim fakat çok pahalı. Bu firmanın komple body kiti bile vardı malum sitede. Ön arka tampon lipleri, yan marşpiyerler felan ama çok pahalı olduğu için kaldı.
@ysuatsenyurt Bende öyle düşündüm zaten. Baktım aslında orjinali daha güzel duruyor dedim hiç bozmayayım.
Yerli olarak body kit üreten fibercilere gösterilse belki yaptırılabilir. Fakat ne kadar kaliteli olur, bu parçalar gibi güzel oturur mu bilinmez.
Bu paralar ne Allah aşkına dandik bir lipe 1500liradan fazla paramı verilir kalıbı olsa karlıkçılar bu ikisine toplam 400-500 isterler
i30 u komple ön ek marşpiyel ve arka difüzör+ spoiler yaptırma fiyatına bir adet ön lip alınmaz söylediğim aksesuarlar o fiyata yaklaşık tekabül ediyor.
Bu konudaki çalışmanız tebrike şayandır üstad. Çok güzel bir çalışma. Aynı araç bende de var ama o sizin yaptığınız modifilere imrenerek kendi aracıma uygulayacağım bir fırsatım olmadı.