Arkadaşlar acil çıkan bir harcama nedeniyle yeni elantra sevdamdan vazgeçmek durumunda kaldım. Şu an 25-26000 bütçem var ve bu iki araç arasında kaldım. Aslında xd2 bakıyordum fakat bir tanıdığımın tavsiyesiyle mazda 3 dinamiklere de bakıyorum bu iki araç arasında kaldım. Sizlerin değerli görüşleri benim için belirleyici olacaktır. Karşılaştırırsanız hangi aracı tavsiye edersinîz? Bir de 2007 model 82000 de tüplü gri 2 parça boyalı elantraya 24500 tl nasıl fiyat sizce? Hayırlı akşamlar herkese.
Mazda biraz daha dolu gibi fakat elantrada gayet dolu bir araç Yol tutuş olarak mazda için çok iyi diyorlar, bende neredeyse 5 yıllık bir xd2 kullanıcısı olarak elantranın yol tutuşunu çok beğeniyorum..Virajları ray gibi alıyor, en ufak sallantı güvensizlik yok gayet stabil bir araç Malzeme kalitesi olarak mazda için sert plastik diyorlar ama sanmam..XD2' nin malzeme kaliteside çok iyidir, bilhassa ön konsolda ki yumuşacık plastik.. Konfor olarak elantra mükemmel ancak mazdada kötü değildir heralde Bu arada LPG mazdalarda sorun diye biliyorum, Serdar hocam gelirse LPG konusunu daha iyi anlatır, Elantranın motoru ise LPG ye uyumlu
Bu arada Elantra mazdadan kat be kat geniş bir araçtır, diz ve baş mesafesi çok iyidir..Mazda3 bu konuda biraz sıkıntılı
mazda hakkında bilgim pek yok olanlarda kulaktan dolma. ama XD2 temiz ise sahibini üzmez yeterki siz ona bakın gerisi kolay. bu arada fiyat bana fazla geldi belkide piyasa yükselmiştir ama yinede çok
Fiyat bana da fazla geldi fakat bu saatten sonra sorunlu araç soru işareti istemiyorum. Başımı ağrıtmayacak bi araca biraz fazla verebilirim.
İkiside güzel araç, mazda'nın değer kaybetme sıkıntısı var maalesef ülkemizde. Elantra XD2'ler ise reşat altını gibi değerlenen bir araç.
görüntü olarak mazda 3 güzel görünüyor fakat elantra sevgisi ağır basacak gibi. peki arkadaşlar bu araç için düşünceleriniz nelerdir eder mi bu fiyatı Hyundai Elantra 1.6 GLS 2007 Model 25.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 147430061 bir de forumda ya da çevrenizde düşük kmli temiz xd2 denk gelir de bilgi verebilirseniz sevinirim. ciddi alıcıyım günaydınlar herkese.
araba güzel temiz gözüküyor alınır bence 8-9 bin tl daha yukarı cıkabilirseniz 2011 mode bulunabiliyor o rakamlara
Arac guzel ama fiyat biraz yuksek geldi bana 23 e falan alinirsa iyi bence. HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bu aracin bulundugu yere yakinim o yuzden bu aracs baktim fakat pazarliga yanasmiyor. tok satıcı anlasılan.