Merhaba arkadaslar Elantra araçlarda tv izleyebilen bir sistem varmı varsa performans ve fiyat bilgisi olan varmı?
Ben sonradan multimedia sistemi taktirdim tv sistemi analog ve neredeyse hiç çekmiyordu.Digital tv sistemleri var onları kullanan multimedia sistemleri var.O zaman tv özelliğini rahat kullanırsınız.Tabi türkiyede varmı o Digital bilmiyorum.
Digital yayınlar çok az. Şuan genel olarak yayınlar analog. Ve bence tümden digitale geçmemiz çok çok uzun sürer. Hatta geçemeden yeni bir sistem bile gelişebilir. SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dijital sistem olmadıkça tv li teypler bir halta yaramaz bende vardı her durduğun yerde taratacan 2 saatte bulacak çekecekmi çekmeyecekmi belli değil çekende 3-5 kanal yani sonuç olarak aracın OEM teypi her zaman istisnasız birşekilde en iyisidir
Aslında hiç belli olmuyor benim cihazda analog tv var bazen çok net görüntü alıyorum bazen hışırtılı bazen karıncalı hatta bazen uzun yolda yarın saat kesintisiz bazen bir saat kesintisiz iliyorum ama evim çamlıcada olduğu için bu çevrede bayağı iyi görüntü veriiyor fakat anten bu konuda çok önemli zira ilk taktığımda hiç yiy değildi orijinal anten çok kötüydü burda oto teyipçi birisi bir anten verdi bana onu taktım sonuç tamamen bambaşka oldu. mürhiş görüntü aldım. ne yinede keyifle tv izlemeyi beklemeyin. fakat yeri geliyor arabada beklemen gerektiği durumlarda eğlence çıkıyor.
Sözde 2017 yilinda karasal digital yayina gecicez bende birsey sorayim multimedya cihazini taktirirken kardesime digital anten taksinlar diye soylemistim simdi tarama yaptigim zaman hic karincalanma olmadan tarama yapiyor digital oldugunumu gosteriyor bu yoksa analogdami tariyor daha hic bi kanal bulamadim Iphone cİhazimdan Tapatalk ile gönderildi
Antenin diğital olması bir şey değiştirmez. DVB alıcı olması lazım. SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi