selam arkadaşlar ben K.maraştan ertuğrul başkab bu günlerde otomatik tune almayı düşünüyorum kullanan ve ya bilgisi olan arkadaşlardan yardım aşabilirmiyim şimdiden teşekkürler Mesaj düzenlenmiştir : isakurada
Hoşgeldiniz Ailemize. Öncelikle bir uyarı yapmak isterim, Forumda Büyük harf kullanmıyoruz. Büyük harflerle açılan konular kapatılıyor... Elentra kullanan arkadaşlarda kesinlikle cevap verecektir...
foruma hoşgeldiniz ben mode pulus kullanıyorum gayet güzel memnunum şehir içi yakıt tüketimi 45 kr kalkış ve ataklık gayet güzel içi ferah ve geniş tes sürüşü yaparsan daha iyi olur kendin fark edersin arcın + ve - lerini bence pişman olmazsınız
Aramıza hoş geldiniz keyifli forumlar Gürcan arkadaşımızın dediğine katılıyorum mesajınız bu değerlik düzeltildi iPhone 4S cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
rica ederim abi ne demek forumda birkaç konu var bakabilirisiniz https://www.hyundaiclubtr.com/showt...Elantra-1-6-CVVT-Tune&highlight=elentra+tune*
Sn. Başkan aramıza hoşgeldin. Benim araç Prime Plus otomatik. Genel anlamda memnunum. Birkaç problemi de servis garanti kapsamında değiştirecek.Bir de LPG taktırdım. Kullanmanın tadına doyulmuyor. Şimdiden hayırlı olsun.