Arkadaslar 2005 elantram var buji buji kablolarini degistim gaz kelebegini temizlettim ama hala rolanti sabit durmuyor alip alip veriyor sogukken hafif var isininca biraz artiyor bazende vitesi bosa alinca rolanti yavas yavas dusuyor ustalara gonderdim bunlarda genelde olur dedi ama ben yinede cozulmesini istiyorum yardimci olursaniz sevinirim
Benzinli admirada başıma geldi rolanti motoru kurumdan tıkanmıştı balata spreyi ile temizledi usta . karbüratör işi yapan bir yere gitmiştim
Usta dediğniz o şahsa bir daha arabanızı götürmezseniz sorunun %50 sini halletmiş olursunuz başınıza gelen olayla alakalı konu mevcut forumda. Yukarıda arama kısmından arayabilirsiniz. Gerçi arkadaşlar da tavsiyeler de bulunmuş. Ateşleme sisteminin tüm parçalarını kontrol ettirin. Sorununuz ateşleme bobininden de kaynaklanıyor olabilir.
Aracı bilgisayara bağlatıp, hata kodu varmı batırın. Gaz kelebek sensörü hata vermiş olabilir. SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunlarda genelde olur diyen ustaya gitmeyin. Hiçbir araçta olamaz. Lpg ayarı yapan iyi bir usta bulun benzin ve lpg de enjeksiyon sürelerine bakarak ta bulabilir.