2014 elantra aldım 1.6 crdi elite paket gündüz ledim yanmıyor sadece far konumu manuelde yanıyor oto da gündüz otomatik yanması gerekmiyormu el frenide inik ama yanmıyor menüye giremedim açma kapama varmı acaba bakamadım
Gündüz farinin mantigi araç her çalıştığında açık olmasi aslında. Yani auto ymuş manuel miş bir şey farketmemesi lazım. Ama accent blue prime pakette gündüz farı diye tabir edilen far aslında park lambası. Yani parklar açık olduğunda gündüz ledleri yanıyor. Far kolu off dayken yanmıyor. Sizin modelde hangi mantıkla çalışıyor gündüz farınız acaba?
Gündüz ledinde ana mantık : gece veya gündüz kontağı açtığınız an yanması , eğer gece ise haliyle park ve farlar yakılınca gündüz ledleri söner. Gündüz ledleri ile ilgili araştırma yaptıktan sonra 5 yıl önce bir çift led taktırdım , güç bağlantısı da aynen yukarıda söylediğim gibi yapıldı ve araya bir de röle atıldı. Bir aracın parklar açıldığı an gündüz ledlerinin sönmesi asıldır. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Elantra 2014 elite bizimki olmadı bayram sonu bi gidecem sunroof için onada baktırayım ama menüsü yomu bu arabanın ben giremedim sadece trip a ve b var başka bişye giremedim
Bende 2017 elantra var. Menü falan yok. Ortalama tuketim trip a trip b dijital hiz gostergesi bu kadar. Picasso c4 intensive paket mi alsam diyorum zaman zaman Bu arada sunroof un nesi var?
Sunroof yarım açılıyor ve kapatmaya basınca üstü yarım açıyor düğmeleri yanlış komut veriyor sıfırlama işlemedi