İç aydınlatma bagaj ve plakalık için resimdeki parca kullanılabilirmi bir zararı olurmu forumda aradım bulamadım yada bulmayı beceremedim böyle bir uygulama yapan var ise yardımcı olabilirmi lütfen parcaları temin konusunda
Cikar eski ampulu, tipine bak ona gøre siparis ver. Benim getzde ic aydinlatma ve bagaj o resimdeki ampul tipinden fakat plaka w5w/t10 tipi
ön orta, arka orta,plaka aydınlatmaları: PHOTON C5W 12V CANBUS 6LI 36MM SOFİT LED PH7012 (PH7012) bagaj ve ön makyaj aynalarının ampülleride: PHOTON 30 MM 6 LED'LI SOFIT AMPUL JAPON TIP (PH7011) Ben kendi aracım uyguladım bu linkten görseline bakabilirsin: https://www.hyundaiclubtr.com/konu/2016-elantra-led-xenon.36534/
Benim arabanın tavanında da sarı ampuller vardı fotoğraftaki gibi çoklu led ampullerle değiştirdik, yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum sıkıntı yaşamadım, zararı yok. Daha güzel aydınlatıyor. Aksesuar dükkanına gidin bence, söker bakarlar denerler takarlar.. Bagaj için şerit led tavsiye ederim, şerit led koyunca görünmeyecek yeri varsa 20 cm civarı döşetin, 10 numara aydınlatması oluyor.
bende 24 ledli olanından aldım kullanıyorum 1 yıldır. gayet güzel aydınlatıyor. hatta bagaja plakaya falan da taktım. forumda paylaştığım konudaki mesajım
bagaja aynen bende ondan bagladim benim getze o ilk resimdekinin pek iyi aydinlatmasi yok maalesef.. sundan bagladim ben. yapiskanli degil i deliklerden vidaladim daha saglam oldu. ayni sekil komple ayak bölümüne ve motor kismini isiklandirdim. üstü camli oldugu icin su gecirmez.