Herkese iyi akşamlar, Arkadaşlar geri görüş kameram çalışmıyor. Sigortası atmış olabilir mi? Bagaj lambası ve iç aydınlatmalarının bağlı olduğu sigorta atmıştı. Değiştirdim ama kameram hala çalışmıyor. Bu konuda bilgisi veya tecrübesi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Hava karardığı için ilgilenemedim. Gün ola harman ola...
Bu tür durumlarda sigorta atma sebebi önemli bir durumdur öncelikle sigorta neden atmış tespitinde yarar var sonra kabloları gözden geçirmek lazım ama sanırım sizin kamera orjinal eğer öyle ise hiç ellemeyin servis baksın çaresine müdahale durumunda garantiden çıkarabilirler.yok orjinal değilse sistemi takan vatandaşa danışın bu arada geri vitesten besleme olabilir ki öyle olmalıdır geri vites lambanız yanıyormu ona bakın.
Adem Bey Merhaba.Mesajınızı yeni okudum ve hemen geri vites lambasına baktım.Ne yazıkki o da yanmıyor. Bagaj lambası az ışık veriyor diye birtakım denemeler yaptım. Tabi hava da karanlık olunca kablolar kısa devre yaptı ve sigorta attı. Anladığım kadarı ile geri vites ve kamera lambasının sigortası da bu yüzden attı. Umarım sigortayla çözerim. Artık gündüz gözüyle kontrol edeceğim. Çözemezsem servis yolu göründü demektir. Aracı almaya gittiğimde de kamerası çalışmıyordu. Meğerse kamera soketini aynaya takmamışlar.
Benzer bir kisa devre sonucunda benim de gosterge aydinlatmam calismiyordu. Sonra sag taraftaki park lambalarinin, plaka lambalarinin da yanmadigini farkettim. Onlarin sigortasini degistirince gosterge aydinlatmam da calismaya basladi. Oncelikle icerdeki tum sigortalari kontrol edin.