iyi akşamlar arkadaşlar 2013 yeni elantra 1.6 tune aldım bunlarda biliyorsunuz dvd özelliği var ancak sürüş anında izleyemiyorum bi çözümü varmı acaba sadece araç dururken el freni çekince izleyebiliyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok teşekkürler
bende normal dvd var. seyir esnasında çalışmada sıkıntı yok. bir sorun olmalı. bence servise götürün.
El frenine güvenlik hattı bağlı, bu bağlantıyı kesip araç şasesine bağlarsanız yolda giderkende izleyebilirsiniz.
Malesef yok, double sökülüp arkadan kesebilirsiniz. Kesmeden şasi verirseniz hatta bu seferde el freni ikazı sürekli yanar.
banada dvdyi takarken eğer yazılı kağıt verirseniz el frenine bağlamayız dediler, ben bağlanmasından yana olduğum için bağlattim ama işlemi yaparlerken inceledim double dinin arkasından bir kablo çekiyorlar oda sıgorta kutusunun arkasında biyere gidiyor
firma sizin ve karşınızdakinin can güvenliğini düşünüp böyle sistemler yapıyor siz bunları iptal etmeye çalışıyorsunuz bunu araçtaki yolcular için düşünüyorsanız güzel ama siz aracı kullanırken izlemek istiyorsanız çok yanlış...