Yeni Elantra için dvd ben taktırdım çinden geldi ve yakın zamanda bir tane daha gelecek benden isteyen arkadaşım nakit sıkıntısı içinde olduğu için almaktan vazgeçti ama bende sipariş vermiş bulundum yakında amca oğlu Türkiyeye döneccek hazır sipariş vermişken iptal etmedim siparişi eğer isteyen olursa alış fiyatına verebilirim kesinlikle kar sözkonusu değildir bir adet gelecek isteyen bildirsin çok yakın zamanda elimde olması muhtemel Yanlız istanbulda elden teslim edebilirim Düzenleyen : ademocakli
Abicim siparişi accent Blue icin değiştirebilirseniz alabilirim Kendi aracım icin arıyorum yapabilirseniz sevinirim TSK
Ya muhtemelen cihaz alınmıştır tahminim.faceden iletişim kuruyoruz kuzenle anca iki üç gündebir cevap yazıyor bi sorarım ama umut vermek istemem zaten iki üç güne kadar geliyormuş cevap yazanakadar kendide gelebilir.
https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=29413&PN=7 başlığı inceleyin herşey açıklanmış fiyatta yazıyor burda
Arkadaşlar cihaz Türkiye ye geldi bile.Şimdi kime vereceğim konusu biraz düşündürücü onu nasıl çözücem bilmiyorum kimseyide kırmak istemiyorum napıcaz. Bu konuda lütfen herkestenrica ediyorum diğer başlıkta yazdığım fiyat gerçek fiyattır ne bir lira kar ne birlira zarar sözkonusu değildir.farklı birşeyde deklif etmeyin üzülürüm. Düzenleyen : ademocakli
Adem bey sanırım ilk talip bendim cihaza. Ben almaya hazırım daha önce de söylediğim gibi. Burdan Adem beye de tekrar teşekkür ediyorum kar amacı gütmeden böyle bir olaya vesile olduğu için. Düzenleyen : barazi27
Evet Aykut (barazi27)bey ilk talip olarak almaya hak kazandı kendisine hayırlı olsun diyorumm Düzenleyen : ademocakli
Arkadaşlar bende Elantrama Dvd, navigasyon geri vites kamerası taktırmak istiyorum, taktıran, tavsiyesi olan varmı, kaça malolur?
Hyundai bayisi ATM nin necvox markali olan sistemi 1600-1700 civarina taktigini biliyorum. Arka gorus kamerasi dahil. Yanliz orijinal teybin ses kalitesi daha iyi oluyormus eger ses kalitesi konusunda hassas biriyseniz once bi kiyaslayin derim. Ben taktiracaktim ama simdilik erteledim.
Ben aracıma Motevo marka Hyundai Elantra uyumlu cihaz taktım. Geri vites kamerası tv anteni hediye 699 Tl ye aldım + 80tl Eskişehir de montaj yaptırdım. Gayet güzel ses kalitesi orjinalden daha iyi. İçinde Mireo Dont Panic Nav. yazılımı geldi. Kullanışlı ve basit TV şehir içinde çok yi değil etrafı açık yada yüksek konumlarda oda tatminkar. MOTEVO Navigation and Beyond Tavsiye ederim.