Selamın aleyküm forumdan aldığım ilham ve yollarla aracımı temizliğe soktum lakin bazı yerlerde başarılı olamadım fikirlerinizi bekliyorum Fotoğrafta gördüğünüz gibi yeşil katran ışığının şiddetinin ayarlandığı yer ve klima kapakcıklarının olduğu yerden kabloları cıkarmaya calıstım ve bayağı zorladım cıkaramadım acaba nasıl cıkarabilirim burayı ilginiz için teşekkür ederim.
tırnaklı soketler hepsi, güzelce tırnağından kurtarıp sağ-sol çeke-çeke fazla asılmadan çıkarabilirsin. daha önce sökülmediğinden sıkıca oturmuştur yerine.
bu arada havalandırma ızgarası da tırnaklı ve çıkıyor, o göğüs komple kolayca çıkıyor soket ve havalandırmaları sökünce temizlik yapacaksan fikir verebilir alttaki konu https://www.hyundaiclubtr.com/30693-kxl-s-garage-yegenin-elantrasi.html
bence kendinize güvenmiyorsanız pek ellemeyin ben biyeri kırarım falan diye hiç ellemiyorum görünen yerlere giriyorum bir tek
Valla merak insana herşey yaptırıyor başkaları yapabiliyorsa bizde yapabiliriz düşüncesiyle bugun polen filtresini bile değiştirdim ve yapılmayacak birşey değil konsoluda söktüm ama dediğim gibi kabloları cıkartamadım
Detayları merak ederek usta olabilirsiniz malesef ustalar o kadar üstüne düşmüyor baştan savma yapıyorlar adam gibi usta 10 parmağınızı geçmez Köksal abi onlardan sana senden bize serpti hadi hayırlısı
içki değil kumar değil, varsın bulaşsın, pırıl pırıl olsun arabalarınız, temiz hyundai görünce mutlu oluyorum
elantra kadar kolay tamir edilebilen ve pratik olan baska bir arac tanimiyorum ben, bu araclarda insan cabuk usta olur.
Evet soketleri çıkarmak en kolayı aslında... Kenarlarında yada alt/üst orta noktalarında bastırılacak yada hafifçe çekilecek yerleri var, doğru yeri kurtarıp çekerseniz mutlaka çıkar. Ama arkadaşlarımın dediği gibi o kısımları mutlaka tırnaktan kurtarıp çekmeniz gerekir, yoksa çıkmaz..
Arkadaş lar klima panelini söküp ışıklarını yeşile ceviresim var kolaymidir zormudur ampuller bulunurmu
Tamamen sizin el beceriniz sabriniz ve vaktinize bagli. HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi