Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Elantra Autobest tarafından2012 yılının OTOMOBİLİ

'Elantra Forum - Club (MD/UD; 2010–2015)' forumunda canberk1997 tarafından 14 Aralık 2011 tarihinde açılan konu

1. canberk1997

canberk1997 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    ERKAN KUBAT
    Yaşadığınız Şehir:
    46-KAHRAMANMARAŞ
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 GDİ (2012-201X) GD

<strong ="txt32px" style="font-size: 32px; ">Hyundai Elantra, Autobest tarafından “2012 yılının otomobili” seçildi!
    Hyundai’nin en yeni modeli Elantra tanıtıldığı ilk günden beri ödülden ödüle koşuyor. Henüz bir yıl olmadan satışa sunulduğu ülkelerdeki otoriteler tarafından “en iyi” mertebesinde ödüllendirilen Hyundai Elantra, AutoBest Jüri Üyeleri tarafından da “2012 Yılının Otomobili” seçildi.[/b]

Avrupa’nın 15 farklı ülkesinin tanınmış otomotiv editörlerinin bir araya gelerek oluşturduğu AutoBest, gelişmekte olan Avrupa pazarları için “Yılın En İyi Otomobili”ni belirliyor. Türkiye’nin de aralarında bulunduğu Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Romanya, Polonya, Macaristan<a name="aspx1" target="_blank" style="text-decoration: none; color: rgb(68, 68, 68); cursor: pointer; line-height: 1.3; outline-width: 0px; outline-style: initial; outline-color: initial; ">ve </a>Ukrayna gibi ülkelerden oluşan ve 2000 yılında kurulan AutoBest, bu yıl 11’inci kez düzenlendi ve Hyundai Elantra’yı yılın otomobili olarak seçti.Geçtiğimiz Ekim ayında Hyundai Elantra’nın test sürüşünü gerçekleştirmek için Türkiye’yi ziyaret eden AutoBest üyeleri, oylamalarını tamamlayarak son kararlarını 13 Aralık Salı günü açıkladı. Hyundai Elantra, 15 jüri üyesinin 10’undan en yüksek notu alarak toplamda 839 puanla en yakın rakibi olan Ford Focus’un 81 puan önüne geçti ve AutoBest 2012 ödülüne hak kazandı.Hyundai Elantra’yı değerlendiren AutoBest Başkanı Ilia Seliktar; “Elantra, Hyundai’nin “New Thinking. New Possibilities – Yeni Yaklaşım. Yeni Olanaklar” sloganının en başarılı kanıtı. Elantra, modern ve premium özelliklerini, faliyet gösterdiğimiz gelişmekte olan pazarlara uygun, ulaşılabilir fiyat politikaları ile sunuyor. Hyundai Elantra için Avrupa’da satın alınabilecek en mantıklı otomobil diyebiliriz” şeklinde konuştu.<p style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; font: normal normal normal 12px/normal Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif; font-size: 1

2. canberk1997

canberk1997 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    ERKAN KUBAT
    Yaşadığınız Şehir:
    46-KAHRAMANMARAŞ
    Araç Modeli:
    HELAL OLSUN ELANTRAYA

3. muratbaris37

muratbaris37 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    221
    Ad Soyad:
    MURAT BARIŞ AYDIN
    Yaşadığınız Şehir:
    57-SİNOP
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Ömründe hyundaiye binmeyip buna rağmen çamur atmayı ihmal etmeyenlere gelsin!https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

4. canberk1997

canberk1997 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    ERKAN KUBAT
    Yaşadığınız Şehir:
    46-KAHRAMANMARAŞ
    Araç Modeli:
    HAKLISIN MURAT

5. PoyrazEfe

PoyrazEfe Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Kişi bilmediğinin düşmanıdır.
    Ben alırken teneke dediler alma dediler yok şöyle yok böyle dediler.

Klasmanındaki Albea'yada Clio'ya da tozunu yutturur her yonden....

Sorunlu bir araba motoru zayıf bir araba çok yakan bir araba olsa taksiciler kullanmaz en başta...

6. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Tenekemihttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif Adamlar Gemi Yapıyor Tren Yapıyor İş Makinesi Yapıyor Yapıyorda Yapıyor.. Kendi Demir Çelik Fabrikaları Var..Çamur Atar Dururlar Hergün İstanbulda Metroya Binerler

Düzenleyen : Ersin Cerrah

7. sonatım51

sonatım51 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    691
    Ad Soyad:
    erkan açıkgöz
    Yaşadığınız Şehir:
    9-AYDIN
    Araç Modeli:
    Sonata (1995-1998) Y3
    ÇOK DOĞRU &lt;&lt;KİŞİ BİLMEDİĞİNİN DÜŞMANIDIR&gt;&gt;
    yaptığın masrafa yazık keşke satsaydın hyundaiye paramı verilir gibi desteksiz bilgiçlik yapanlarada kapak olsun ne diyeyım ki

8. unbreakable

unbreakable Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yıl 2050 sadece 2 otomobil markası ayakta kaldı Mercedes ve Hyundai. Bu bilgiçler hala aynı tekerlemeyi söylüyorlarmış. Hyundai alınır mı yafff?https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

Düzenleyen : unbreakable

9. Cyhn54

Cyhn54 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Ceyhun
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    Alınır hocam her türlü alınır..Millet diyor ki hyundai ye para verilirimi? Hyundai alacağıma gider vw,reno,opel vs.. alırım diyor ama ben hyundaiye veririm NEDEN? vw,reno opel ve başka her marka 15-20 yıl sonra motoru rektefiye yemiş olacak,orasından burasından tıkırtı gelicek kronik sorunları olucak hiç çekemem..Ben elantra kullanıyorum aracıma HER TÜRLÜ kefilim..Motoru olsun kronik problemleri olsun her türlü...Geçen opel astra G kasaya bindim..Açıkça doğru ve net olarak söylüyorum Benim elantranın malzeme kalitesi astraya on basar...Bunun gibi daha çok çok örnek verebiliriz...
    Düzenleyen : Cyhn54

10. kicker

kicker Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Fahri ŞEN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA

https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

11. payback

payback Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Valla ben alalı yaklaşık 1, 5 ay oldu.Aldığı ödülü kesinlikle hak ediyor...

12. ersin1875

ersin1875 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Araç Modeli:
    Sonata (1999-2005) EF
    evet ben şu anda görür gibiyim yıl 2020 avrupa girdiği kriz sonucunda otomotiv firmaları yakında sapır sapır dökülmeye başlayacak..japon otomotivi de çok farklı yenilikler yapamıyor...örnek yeni çıkan toyota avensis...honda desen yine aynı 2000 li yılların başlarında yaptığı civic furyasını tekrarlayamadı...amerikayı zaten saymaya gerek yok...ama hyundai ye dikkat ederseniz her yıl çok farklı yeniiklerle karşımıza çıkıyor...2012 başı yeni sonata da gelecek...üst segment biraz karışacak...yakında hyundai avrupalı üreticileri almaya başlarsa hiç şaşırmam...türkiye de bence yerli otomobil üretimine hyundai ile start verecek yada yola onunla başlamalı diye düşünüyorum...sadece 4x4 segmentinde yeni modeller dinamizm yaratamadı...onlara daha farklı makyajlar yapılması gerekiyor diye düşünüyorum...bir de koreliler bizlere daha içten daha toleranslı yaklaşıyorlar diye düşünüyorum...inşallah ilerde fabrika yatırımlarını artırarak türkiye üretim yelpazesi genişler diye umut ediyorum...geleceği enparlak otomotiv firması olarak görüyorum...ben ne kadar param olursa olsun hyundai almaya devam edeceğim...mevcut paranla en yüksek faydayı hyundai ile sağlıyorum...

13. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Hyundainin Arkası Kuvvetli.. Adamlar Sadece Arabaya Bağlanmıyolar. Gemisinden , Trenine , İş Makinesine ,Elektronigine , Klozet Kapagına Kadar Her Sektörde Çalışıyolar.. Yani Adamların Tek Dayanagı Otomobil Sektörü Değil. Bu Yüzden Otomobil Dünyasındaki Krizler Satış Rakamları Bunları Pek Etkilemiyor...

14. ersin1875

ersin1875 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Araç Modeli:
    Sonata (1999-2005) EF
    doğru her sektörde parmakları var nerdeyse...sebebi devletin özel sektör gibi çalıştırdığı ender kurumlardan biri...zaten en büyük cirolarını gemi inşaa tesisleri sağlıyor benim bildiğim fakat bu firmayı dünya lideri yapacak tek sektörü otomotiv benim görüşüm...zaten onlarda bunun bilincinde ve otomotiv sektörüne her yıl artarak yatırım yapmaya devam ediyorlar...

Bu Sayfayı Paylaş