arkadaslar 2011 ve ustu lpg li boya degişeni olmayan fiyatı abartılmamıs km si dusuk elantra arıyorum eramla takasda yapabilirim
Abi valla bi ay önce falan satmayı düşünüyoduk. Tam senin aradığın gibi benim Elantra sadece tüp yok. Sana da bi kıyak yapardık o kadar Kütahya'dan hukukumuz var ama iptal ettik Tucson bekliyoruz daha alt model dizel :-D gelirse ve sen o zmana kadar almazsan olur bişeyler. Ama Tucson pek gelecek gibi değil. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tucson gelmezde 2017'de 1.6 dizel sportage gelecekmiş(sözde) ama şu an turbo benzinlinin 133bin lira oldugunu düşünürsek 1.6dizel 150bin civarı olur, o zamana kadar gelebilecek zamları hesaba katmıyoruz. Bu durumda beklemeden ikinci el 5-10bin km de yeni dizel tucsonlar var bunları tercih etmek daha mantıklı olacaktır.
iyi akşamlar. 2011 model MODE 68.ooo km'de. Prins lpg'li. LPG daha yeni takıldı iki yıl garantisi var. Sadece ön tampon değişmiş (bir aracın geri geri gelirken tampona takması sonucu tırnakları kırılmış ve yetkili serviste değişmiş). Tramerde çıkan şey sadece o. (1.150 TL gibi bir rakam) Aracım otomatik vites. Aracın garantisi aralık 2016'ya kadar devam ediyor. Ekspertiz için ustaya baktırdığımda bir şeyi yok demişti. Sağ arka çamurluk üstünde derin çizikler var ancak ben boyatmadım öylece kullanıyorum. Bir de, sağ marşpiyelde çizik var. Arka koltuğun sol tarafında ufak bir sigara yanığı var. Bu araçların büyük çoğunluğunda olan eps (direksiyonla alakalı) sorunu yetkili serviste garanti kapsamında değiştirilmiştir (büyük mücadele sonrası). Servis araçtaki sorunun eps modülünden (ki pahalı bir parça olduğundan değiştirmeye pek yanaşmıyorlar) olduğunu kabul etmediği için amortisörleri ve yayları geliştirilmiş olanlarla garanti kapsamında değiştirdi. Sorun çözülmeyince dediğime geldiler ve eps modülünü değiştirdiler. Fena da olmadı, böylece amortisörler ve yaylarda değişmiş oldu geliştirilmiş olanlarla. Aracın lastikleri haziran 2015'de değişmiştir. daha yeni sayılır. Aracıma daha yeni cam filmi yaptırdım (garantili) Şu ana aracın bilinen herhangi bir sorunu bulunmamaktadır.
2011 (mode) manuel vites lpg li 74 binde kaza değişen yok tamponlarda sürtmeden dolayı 700 liralık kayıt var. Takas düşünmüyorum aklınızda bir fiyat varsa özelden yazabilirsiniz.
araca degigim bir sey yok zaten hocam yanlıs anlamayın benim butceme cok gelecek yoksa gercekten temiz ve bakımlı aracınız