Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Elantra 2013 Geri görüş kamerası görüntü sorunu

'Elantra Forum - Club (MD/UD; 2010–2015)' forumunda mcafee23 tarafından 12 Temmuz 2015 tarihinde açılan konu

1. mcafee23

mcafee23 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    Özgür Gürses
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    2013 Elantrama binip geri vitese aldığımda multimedya sisteminde kamera görüntüsünün olmadığını gördüm.Biraz aracı hareket ettirip sarsılmasını sağladıktan sonra kamera görüntüsünün gelip gittiğini daha sonrasında da ön konsolda teyp çevresinde hemen hemen nereye dokunursam görüntünün gelip gittiğini farkettim..
    Akşam hava soğuduğunda kontrol ettiğimde görüntünün geldiğini ancak yine teyp çevresine dokunduğumda görüntünün gelip gittiğini gördüm.Sabah yine görüntü tamamen gitti.Şimdi teybe dokunsam da gelmiyor.
    Sıcaklardan genleşme konusu da aklıma geldi.Hava soğuyunca görüntü geliyor.Bu aralar 35 derece sıcağın altında baya kaldı araç
    Görüntü gitmesi teybin tamamen ekranının gitmesi şeklinde değil.Müzik çalarken radyo ya da başka birşey kullanırken isterseniz konsolu komple ittirin sorun yok.Zaten geri vitese geçiş uyarısı veriyor,ekranda güvenliğiniz için çevrenizi kontrol edin yazıyor.Yani araç geri viteste multimedya çalışıyor ancak sadece görüntü yok.
    Sorun enteresan bu konuda fikirlerim var ancak sizlerinde görüşünü merak ediyorum.Sorun çözülmesi kolay birşey midir?Nasıl halledilir?

2. <<bülent>>

<<bülent>> Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,905
    Ad Soyad:
    Bülent Nur
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Ya geri kamera soketinde zayıf temas ya da cihaz içinde lehim temassızlığı var.

3. mcafee23

mcafee23 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    Özgür Gürses
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Kamera soketi yerinden çıkmış ama tam kurtulmamış yani zayif temas.
    Erk plazada bugün halledildi.
    56 lira işçilik aldılar.

<<bülent>> bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş