Teşekkürler.Beceremedim galiba. Akşam tekrar deneyeceğim. Başka nasıl resim ekleme yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Forumdakini adım adım uyguladım ama olmamış.Resimlerinizi de inceledim. Ön tampon altı spoyleriniz ve yan marşpiyeller gerçekten agresif. Arka tampon difüzörle birlikte çok hoş durmuş. Bagaj üstü spoyler de ise daha farklı bir model tercih ediyorum.
Teşekkür Ederim Sağolun.Resim Ekleme Konusunda. Ben Kendi Yöntemimden Anlatayım www.hizliresim.com/ bu linke tıkla ve resimi yükle yüklendinten sonra resimi yazı yazdıgın yere sürükle veya linki yapıstır.
Değerli arkadaşlar,dilekleriniz için hepinize sonsuz teşekkürler. Umarım hepimiz sağlıklı günlerimizde araçlarımızı kazadan ve beladan uzak bir şekilde kullanırız. Allah yolumuzu açık etsin. Nihayet resimleri de yükleyebildim
Teşekkür ederim. Umarım hepimiz kazadan beladan uzak dururuz. Bu rengi katalogtan beğenip seçmiştim. Görmeden önce tereddütlerim vardı. Ama gerçekten hoş duruyor. Tekrar teşekkürler.
Dilekleriniz için sonsuz teşekkürler. Dediğiniz gibi kazadan,beladan ve de cezadan uzak olalım hep birlikte.