Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Elantra 2006 120.000 bakımı hakkında tavsiyeler verirmisiniz ?

'Elantra Forum - Club (XD,XD2; 2000–2006)' forumunda alper03834 tarafından 25 Temmuz 2013 tarihinde açılan konu

1. alper03834

alper03834 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Alper D.
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    Öncelikler Merhaba Arabamız 123.000 Kilometrede Agır bakımlarını daha Yaptırmadık.120.000 Bakımında hangi parçaları değistirmemiz gerekiyor ve özellikle bakılması gereken yerler varmı.

Bujileri Hangi Marka almalıyım.Bosh-Ngk Buji tavsiye ediyolar
    Balatalarının İkisinide değisecek-Sanayide hep bilinmeyen Markalar takıyolar.bosh'un balataları nasıl bilginiz varmı.Önerdiginiz Marka varmı
    Kayışların Hepsini Değistirecez.Triger Kayısıda İlk Kez Değisecek.
    Filtreler Değisecek
    Akü Geçen sene Değisti.Mutlu Akü takıldı.İlk akü 6 Yıl dayandı...

Yanlız Bu elantralar Sağlam Arabaymıs.2.Elantramız Arabaya Fazla Bakılmamasına Rağmen İyi dayandı.Ögrenciyim Yazın geldigimde Bir ben bakıyorum.Araba Yinede sağlam Tavsiye ve önerilerinizi Bekliyorum.İstanbul Avrupa yakasında Özel Servis Varmı Teşekkürler....

2. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    değişecekleri yazmışsınız zaten bunların haricinde araçtaki sıvıları da kontrol edersiniz. orjinal bujisi ngk bkr5es11 modeli alabilirsiniz.
    ben 3 yıl 60 bin km kadar kullandım sağlamdır kolay arıza çıkarmaz. yalnız size tavsiyem radyatör kapağını 0,9 bar basınçlı kapakla değiştirin. yoksa bir süre sonra radyatör üst kısımdaki plastik bölümde çatlama oluyor.

3. alper03834

alper03834 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Alper D.
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    Teşekkürler Tavsiyeniz için Mürsel Abi Yasınız Ve Forumda yaptıklarından Dolayı Abi Diyorum ve örnek alıyorum.Kendin Yap bölümünden Çok güzel İşler yapmıssınız.Bizlerede Örnek Oluyor bu işler. birde arabayı tam sağa çevirdiğinde sanki bir yere sürtüyor gibi yüksek ses oluyor davlumbaza felanmı sürtüyor acaba Hidrolik Pompa Sorunuda olabilir diyorlar neden Olabilir acaba

Yeni Arabanızda Hayırlı Olsun Forumu Aktif Olarak Kullanmıyorum...

Bu Sayfayı Paylaş