Selamlar arkadaşlar kışın elantra 2005 model arabamada lpg taktirmistim prins marka 60 km de arac kışın 35 litre aldığım gazla max 300 km gidiyordu şu an havaların ısınmasıyla 360 km çıktı deli gibi kullanırım normalde aracı birde anakarada hep terfi te kulllanmaktayim lastikleri de degisiltirirsem 370 filan görecek araba kışın benzini fullledim ve daha çeyrek depo bile harcamadi hala full e yakın benzin 4 aydır 1 dk içinde kışın lpg geçti ben bu araçta lpg nin bu ka dar güzel uyum sagliyacagini düşünmemiştim çekişme ve benzindden tüp e geçişte ufacık bir sarsılmaz yığılması da olmuyor gerçek ten moralim yerine geldi sua an 2.43 den alıyorum yakıtı sanirsam 27 kuruş filan yakiyor arac
Aracın yakıtı çok iyi. Ben 31 lt Lpg ile 260 km gidiyorum. Dediğin gibi bende bayagi devirli kullanırım. Zavoli vardı uzerinde aldigimda, hala o var. Prins ve ya BRC kadar memnun degilim. Bu arada aracim otomatik. Şu an 175 bin de. 2.38 den alıyorum lpgyi
2004 otomatik elantra sahibiyim, zorlamayla 26,27 kuruş yakıyor. Ama sanki benzini çok yiyor tüp te iken. Baktırmak lazım
Benim lpg kişin ortalama 1 dk da geçiyor fazla kullanmıyor lpg yi 1 dk bekliyorum hareket etmeden lpgye geçince devam ediyorum şimdi ise 20 30 sn filan geçme süresi
Demekki aracinizin lpg ye gecis isisi en dusuge ayarli Yazin degilde kisin bence gazi cig atip yakamiyordur ilk basta GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi