Merhaba Arkadaşlar; Aranıza yeni katıldım. Yeni Arabam 2004 model Elantra. Orjinal teyp güzel ancak günümüz teknolojisinden geri kalmış durumda. Yeni bir teyp ya da multimedya taktırmak istiyorum. Aracımdaki hoparlör ve çıkış güçlerini bilmediğim için fikirsiz kaldım. Nacizane fikirleriniz beni fazlasıyla memnun edecektir. Şimdiden herkese teşekkür ediyorum...
Aramıza hoşgeldiniz. tanışma bölümünde kendinizi tanıtabilirsiniz. ben daha önceki elantra aracım için double din teyp taktırmıştım. gayet kullanışlıydı. https://www.hyundaiclubtr.com/21208-elantra-xd2-direksiyon-kumandasi-montaji.html bu linkte teyp görünüyor.
Merhaba Mürsel Bey; Yaptığınızı inceledim çok güzel bir çalışma olmuş. Ellerinize sağlık. Sizden bir ricam olacak. Kontrol kumandasını nerden bulabilirim. Bir de bizim araca uygun multimedya önerebilir misiniz?
Aracım ve modeli aynı olduğu için yeni konu açmak istemedim. Birkaç forumda ve bazı konulardaki yorumlarda yeni yeni çıkan ve araçların cd changer soketlerine bağlanan 200 tl civarı fiyatlı bir aparattan söz ediliyor. İNCELEME: Audio System Digital Music Changer - ORJİNAL TEYBE USB SD AUX Yukarıdaki linkte açıklanmış olan aparatı elantralara takan var mı? Elantranın orjinal teybinde giriş var mı? Giriş var ise 8 pin ve 13 pin olarak soketleri ayırmışlar acaba 2004 lerde hangi giriş bulunuyor? Elantranın teybi 1 orjinal cd yi tamamen çalıştıramayacak kadar çabuk ısınıyor bu konularda yardımı ve görüşü olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.