selam hyundai dostları. 2004 elantra (lpg li)sahibiyim. gelecek ay nasipse 100.000 km olucak aracım. akparca.com dan bakım seti aldım 75 tl ye. petrol ofisinin 4lt yağı, yağ filtresi, polen filtresi, hava filtresi ve 4 bujiden oluşuyor. balatalarım yeni. bunların haricinde değişmesi gereken ne var acaba tavsiyelerinizi bekliyorum. özel bi hyundai servisi 100.000 de elantra da benzin filtresi değişir demişti. değiştirmek şartmı? akparca.com u şiddetle tavsiye ederim sadece hyundai parçası satıyorlar.
100 bin bakımı normal periyodik bakımdır. hava yağ polen filtreleri ve yağ değişir. bujileri en son ne zaman değiştirmiştiniz? bujiler bildiğim kadarıyla 30bin de bir değişmesi lazım. bunların haricinde genel kontroller yapılır. sıvı seviyeleri. diskler balatalar. ön takım kontrol vb.
teşekkürler mürsel bey. 90.000 de değişti bujiler ama gittiğim usta her 10.000 de değişiyodu bujileri bana da sık değiştiriyor gibi geliyodu hep. 100.000 de bujileri değiştirmeyeyim o zaman gerçi ***Yasaklı*** dan almıştım ama kalsın zararı yok