Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Elantra 1.6 Prime Plus Otomatik-Lpg

'Otomobil Danışma Bölümü' forumunda alone0671 tarafından 4 Nisan 2014 tarihinde açılan konu

1. alone0671

alone0671 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Merhaba arkadaşlar şuanda era otomatik 1.4 selec kullanıyorum aracımı satıyorum ve elantra düşünüyorum yine otomatik alıcam forumu inceledim elantra ile ilgili şikayetleri okudum bozuk yolda arkayı atması virajlarda savurma hissi direksiyon boşluğu uzun yolda sağ sola gitmesi bu sorun eski aracımda çok fazla yaşadım 2005 admira ama otomatiğinde hiç sorun yaşamadım bir kaza sonucu pert oldu ve era aldım busefer elantra düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum avantajları ve dezavantajları muhakkak era dan çok çok iyi olduğunu düşünüyorum bir araç beyendim Hyundai Elantra 1.6 D-CVVT Prime Plus 2012 Model 47.500 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 158884208 fiyatı 46,500 bıraktı en son burdan tercihimin sebebi hyundai servisinden olması kurumsal yer garanti kapsamında veriyor yanlışmıyım bilmiyorum araçta 1000 tl hasar kaydı var arka tampon değiştiğini söylediler yardımlarınızı bekliyorum ..

2. alone0671

alone0671 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    adminim özürdilerim yalnışlıkla iki kez açtım düzel dedim fiyatı yalnış yazmışım 26,500 :) 46,500 e bıraktılar en son fiyatı iki konu açtım yalnışlıkla kusuruma bakmayın

3. aliii0752

aliii0752 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    534
    Ad Soyad:
    Ali İNCE
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Başlığın tamamen büyük yazılması yasak. Düzeltebilirseniz iyi olur. İki ay önce babam için bende biraz araştırmıştım. Fiyati zamlara göre iyi duruyor. Bahsettiğiniz problemler her markada olabilen şeyler. Bence gayet güzel bir araç en dolusu olması da cazip tabiki.

HTC Desire 500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. alone0671

alone0671 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    öncelikle cevabınız için teşekkür ederim başlığı büyük olmasının yasak olduğunu bilmiyordum özürdilerim onun için düzel dediğimde düzeltemiyorum ne başlığı nede konuyu bir problem var galiba yorumunuz için teşekkürler..

5. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Gerekli duzenlemeleri yaptim ben acacaginiz diger konularda daha dikkatli olursaniz sevinirim.

Hakkinizda hayirlisi olsun arac guzel duruyor piyasasini bilmem ama araba ilk gelen en dolu versiyonlardan.

45.000 e kadar bastirin bence

tapatalk ile gonderildi.

6. Muzzyy

Muzzyy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    104
    Ad Soyad:
    Muzaffer
    Yaşadığınız Şehir:
    22-EDİRNE
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    ben şu an 10,000 km yi devirdim. bu zamana kadar hiç bir sıkıntısı olmadı. sadece virajlarda hafif bir tümseğe,çukura denk gelirseniz minik bir atma oluyor. teyp arıza yaptı servise gitti, ön taraftan setlerden geçerken tok bir ses geliyordu gittim ön tekerleri söktüler bir iki vida varmış onu sıktılar geçti. bunlarda küçük şeyler sonuçta kocaman bir mekanige biniyoruz. :) lpg konusundada araçta çekiş konusunda bir sıkıntı yok

7. koreci

koreci Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,716
    Ad Soyad:
    ramiz seymen
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    hocam şu anda kullandığım elantra mode otomatik vites lpg'li ( iyi kitlerden.. kit mtm japon khein enjektörlü ) aracımı satmayı düşünüyorum. ilgilenirsen özel mesaj at bana, e-mailini ver resimleri yolluyayım..

8. alone0671

alone0671 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    ilginizden dolayı teşekkür ederim arkadaşlar

Bu Sayfayı Paylaş