Pazar günü gösterge ısıklarını degismistim ordan cıkan ampullerin ikisini turuncuya boyadim sinyalin üstnde ufak bi delik var ordan kablolari verdim icine sinyalin yuvasindan ckardm ampulü bagladim kabloyu geri cektim sinyalin üstünden asagi dogru vuruyo sinyalin ışıgınıda hic kesmiyo 0 maliyetli güzel bisi oldu
Amerikan parklari sikinti yaratmiyor ben muayeneden geçtim arkadaslarda geçti onlardada amerikan park var sikinti olmadi hic .. GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
En son yaratıyor diye biliyordum ama boşverdiler heralde veya mevzuat falan değişti bilmiyorum şimdi.
Belli olmuyo ki benm geri lambasi yanmyodu hafif kusurdu gittim o gün agır kusur olmus adam dün gelsen gecerdi dedi
Sehre gore degisiyor olabilir ama bursada sikinti olmadan gectik yan camurluktakilerde yaniyorsa hep o zaman birakiyorlar agir kusur diye GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
En garantisi iptal edip öyle muayeneye girmek zaten birer tane kablosu var çıkarıp geçtikten sonra geri takarım.park lambalarının mavi olmasından bişey olmaz galiba