selam excel ci kardesler bende 4 subatttaa bir excel aldım kazasız belasız kullanıyorum allah nazardan saklasın tavsıye elbetee ederimmmm perfect bencee........bi sıkıntım var ilk arabam pek bilmıorum o yusden tamir gerektırırmı siz edanısayım dedım... el freni lambassııı iki gundurrel freni inik olmasına ragmen arada sırada yanıp yanıp sönüyor sizce göstermelimiyimm bi bilene....şimdiden ilginize tesekkurlerr.........
Aracınız hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin, büyük bi ihtimalle tutukluk yapıyordur, problem çıkaracağını sanmıyorum.
Servise gidip balatalarını kontrol ettir.El freni lambası yanıp sönüyorsa balatanınbittiğini işaret ediyor olabilir.
Yada elfreninin altındak kabloya bak onda temessızlık olabilir penseyle sıkıp tekrar tak sorn çözülecektir çözülmezse balatalardandır
bizim minibüste de aynı sorun oluyodu zaman zaman yanıyodu servise götürdük iki dakida lifte kaldırıp alttan elfrenin telinin ayarını yaptılar şimdi bırakınca daha çok çekiyor aşağıya doğru ve ışıkda yanmıyor.
Akadaşım öncelikle hayırlı olsunhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif Aynı sorun bende de vardı.Hidrolik yağı azalmış hidrolik yağı koydum düzeldi.
slm arkadaşım,hayırlı olsun araban., bende yeni 1991 excel aldım.,benimde ilk arabam,gerçekten severek ve rahat kullanıyorum,dediğin gibi Allah kaza bela vermesin.Arabanın kasa modelini ilk görmede gerçekten çok begendim,ben gibi biraz geniş ve büyük araç severler için iyi başlangıç,el fren ışığının arada yanıp söndüğünden bahsetmişsin,bu ve buna benzer benim araçtada oldu .,önemli birşey olduğunu sanmıyorum,temassızlık vb.durumdan kaynaklanabiliyo,bir elektirikçiye götürüp baktırırsan,hem bir bakım kontrol yapılmış olur seninde içi rahat eder.,güle güle iyi günlerde kullan
diğer arkadaşların yazdıklarınada katılıyorum,hidrolik balata vb.bakımını yaptırman iyi olur,bir gözden geçsin.,temazsızlıkda olabilir kablo gibi.