hocam bizim arabamızın birtanesininde donmuştu yavaş yavaş hareket ettirdik aracı bıraktı sonra freni.. Başka ne şekilde açabilirsiniz onu bilen arkadaşlar söyler şimdi..
banada kalsa hareket ettirin derim ama belki zararı vardır..ılık su , antifiriz dökülebilir heralde..
Gece bu işi yapmayın, Zorda kalmışsanız evet sıcak su ile her iki arka tekerleğin cant üzerine dökünüz. Sonra el ,frenine bakınız. El frenini indirdiğiniz halde kampanalar bırakmıyorsa 1. vites yavaş yavaş giderken ayak ve el frenini yoklayarak bıraktırmaya çalışınız.
zaten asla el freni çekili bırakmazdım şehir dışına çıktım araba baldızda o da o şekilde bırakmış bakalım söylediklerinizi yarın uygulayalım teşekkürler cevap veren herkese
Aracınızın model yılınıbilmiyorum ama arkalar disk ise çekebilirsiniz, ben hep çekerim ilk harekette tık yapar bırakır https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif. Kampanalarda arkadaşların dedikleri geçerli, mümkün mertebe çekmemeniz gerekir.
BEn bir keresinde pabucu elime aldım. Anlamadım donduğunu hareket edince pabucun üzerindekifrenlemeyi sağlayan tabaka kopmuş yerinden. Bostancı sanayide 120 kağıt para bayıldımdı. Bu nedenle eriyene kadar kalmalı bence
Hava sıcaklığının 0 C nin altına düştüğü illerde ,özellikle kampanalı sistemlerde el frenini çekmeyin,aracı viteste bırakmanız yeterli olacaktır...Saygılar. Düzenleyen : DaMdaKi_KeMaNCi
Bilgi olarak söyliyeyim, buzlanma 0 'ın altına düştüğünde değil, çiğ sıcaklığı hava sıcaklığına çok yaklaştığı zaman buzlanma olur. Yani +5 'de de , -10 'da da buzlanma olur.
Çok daha soğuk havalarda sadece frenler için değil, kapı kilitleri, cam ve silecek kollarına asla ve asla sıcak hatta kaynamış su dökmeyiniz. Aksi halde daha büyük buz kütleleriyle karşılaşabilirsiniz. Oda sıcaklığında ki su tavsiyemdir. Sizin çözüme ulaşmanız havanın yumuşak olma anına denk gelmesindendir. Benim yaşadığım tecrübe Ankara-Beytepe (Ankara'nın en yüksek yeri) de -15 ila -27 derece aralarındaydı. Saygılar