Merhabalar.Aracım 92 sonata ve el fren halatını ankarada bulamadım.Nereye sorduysam yok diyor.Ne zor bir parçaymış.Elantrayla falan aynımı bilgisi olan varsa sevinirim.El fren halatı olmadan muayenedende geçemez herhalde.
Yok muayeneden geçmez. Bisikletçilere yaptırılabilir belki, tabii kılıfı sağlamsa. Auto 7 920 0135 Parking Brake Cable | eBay
Öncelikle servise sorup öğrenin ellerinde yoksa bile fabrika stoğunda olup olmadığını da sorun. yoksa dışarıdan temin edebilirsiniz. ya da siparişle yurtdışından ürün getiren parçacılarda var. Hyundai Sonata El Fren Teli - Hyundai Yedek Parça | Orjinal ve Uygun Fiyatlarla burada bir üst modelinki var isterseniz firmayı arayıp siparişle getirtiyor mu öğrenin.
Auto7 920-0135 Parking Brake Cable For Select Hyundai Vehicles : Amazon.com : Automotive burada da 32 dolar free shipping yazıyor ama incelemek lazım.
Sanayide halatçılar var onlara gidersen sana aynısından yaparlar. Benim suzukinin halatınıda bulamamıştım serviside çok para istemişti zaten konyalılar bilirler Suzuki servisinin namını bende halatçı birine gittim aslına uygun ölçülerde kesti ayarladı verdi herşey aynen uydu 15 liraya hallettik. 3-4 sene oldu halen sorunsuz çalışıyor. Bu tür parçalarda orijinallik çok önemli değil bence sağlam ve sorunsuz olması yeterli.