Merhabalar geçen gün aracimin bagajini temizlerken bir parça üzerinde bazı parçaların eksik olduğunu gördüm. Görüntülerde mevcut olan bu parçaları nasıl temin edebilirim
Hocam açık açık , bagajda hangi parça/ parçaların eksik olduğunu yazar mısınız ? Araç sıfırsa son zamanlarda her üretici her ekipmanı koymuyor. Bir ara stepne , kriko ve dörtlü yoktu , ben 2013 i20 aracıma bunları temin etmiştim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aracım 2.el getz 1.4 dohc 2008 model. Parçaların isimlerini bilmiyorum belliki orada bir çıkarma işlemi yapılmış fakat mevcut parçalar yapan usta tarafından tekrar takilmamis eksik olan parçaların ne olduğunu da gösterebilmek için internetten çektim mevcut görüntüleri. Yani fotoğraftaki parçalar ben de eksik
Anladım hocam , 2. El araçların alım satımı sırasında maalesef aracın demirbaşı olan malzemelere tamah ediliyor ve aracı ayrı diğer malzemeleri ayrı satabiliyorlar. Genel olarak aracınızın bagajında : - Stepne ( mevcut lastiklerinizin ölçüsünde olmalı ) - Kriko ve dörtlü anahtar , - Bazı tornavida vs barındıran basit el aletleri , - Sağlık seti ve yangın söndürme tüpü , - İsteğe bağlı elektrikli 12 V ile çalışan lastik şişirme pompası vs bulunur. Yazdıklarımdan eksik olanları oto sanayiinde malzeme satanlarda rahatlıkla bulabilirsiniz. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam 2013 te i20 yi aldığımda sadece lastik tamir kiti diye bir şeyler verdiler onun dışında ,sağlık seti , bir adet tornavida ve sadece nasihat verdiler. Sizin Era 2013 Öncesine aittir mutlaka , markalar artık bu tür kısıntılara gidiyorlar , şu andaki durumu bilemiyorum. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hyundai yazılı mavi çantada ilk yardım seti ve trafik seti oluyor. Yanında da küçük bir yangın söndürme tüpü oluyor. Bunu yeni H100 kanyonetlerde görmüştüm. Ön yolcu kısmında yere bırakılmış duruyordu. Ben de internetten bulup aldım ve bagaja koydum. İçinden buz kazıyıcı çıkmadı. Eski Hyundai modellerinde böyle bir şey ya da bu set oluyor mu acaba.