Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Eksantrik Mili Konum Sensörü Arızası

'Elektrik & Elektronik Sistemler Sorun Ve Çözümleri' forumunda MuratSezer tarafından 17 Ekim 2015 tarihinde açılan konu

1. MuratSezer

MuratSezer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Murat Sezer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar az önce yoldayken araba durduk yere stop etti kenara çekip biraz bekledikten sonra tekrar çalıştırdım 1 km gitmeden tekrar stop etti allahtan tekrar stop ettiği yerde tamirci vardı arabayı bilgisayara bağlaşık eksantrik mili konum arızası çıktı ama benim aklıma soru işareti kaldı geçen haftada araba hararet yapmıştı gene gece araba yine kendini kilitleyip emniyete almıştı gece tamirci gelmişti termostat kapatmış olabilir dedi büyük ihtimal bakmam lazım dedi baktırmadık ve birşey daha diyeceğim arabaya gaza yüklendikçe titreme yapıyor neden olabilir şimdiden teşekkürler hepinize

2. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Kusura bakmayın ama siz baya bir ihmallerde bulunmuşsunuz, en güzeli tamirciye gidip aracı Pc'ye baplatıp sorunları tespit ettikten sonra tamir ettirmek. Yani buradaki üyeler ondan bundan oluyordur demesiyle birşey kazanamazsınız.

3. MuratSezer

MuratSezer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Murat Sezer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Yok haklısınız ihmal ettim farkındayım tamirci PC ye bağladı eksantrik mili konum sensörü arızası çıktı pazartesi günü değişecek acaba fiyat olarak ne kadar bilginiz var mı

Bu Sayfayı Paylaş