Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

EkoGaz Hakkında bilgisi olan varmı

'LPG Sistemleri' forumunda AhTeke tarafından 27 Haziran 2010 tarihinde açılan konu

1. AhTeke

AhTeke Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar ekogaz hakkında bilgisi olan varmı.Sadece ekogazın iyi yanları ve kötü yanlarını hakkında bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
    Bu başlıktan sonra bazı arkadaşlar akıl vermeye çalışacaktır.Atiker tak BRC tak tak gerisini düşünme gibi.Ben tavsiye amaçlı konu açmadım o yuzden baştan uyarma gereksinimi hissettim.İstegim sadece ekogaz hakkında tecrübesi olanlar yazsın lütfen

2. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
  3. AhTeke

AhTeke Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    teşekürler

4. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,948
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  5. starcan

starcan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Öncelikle selamlar. Daha önce foruma yazmıştım, bende 2006 era 1.6 select otomatik var. Genel hatlarıyla ekogazdan memnunum ancakarıza lambası devamlı yanıyor.Farklı illerde de gaz ayarı yaptırdım ama boşuna çözüm bulamadılar. Bana dedikleriaraçtaki oksijen sensörünün çok hassas olduğu ve en küçük egzos gazı değişikliğindehemenarıza lambasını yakıyormuş.Ekogaz genel merkezi aradım oradaki serviste usta ile görüştüm oda aynısını söyledi yani çözüm yok. Aracın çekişi vs. çok güzel zaten 10000 km oldu takılalı geçen servise gittim ve 20 tl ye lpg filtresi değişti masrafı o kadar. Forumda takip ediyorum BRC de bile arıza lambası yandığını söyleyen arkadaşlar var.Ben size Landi renzo ve BRC öneririm fiyatları ekogazdan 600-800 tl pahalı ama daha kaliteli kitler. Brc 1600 tl civarındaLandi renzonun iki modeli var 1300 tl ucuz olan 1700 tl pahalı olan.Bizim araçlara 1700 tl lik olan uyumlu imiş. Ekogazı ben taktırmadım benden önceki sahibi taktırmış o yüzden devam ediyorum. Arıza lambasının yanmasına alıştım başka bir problemi yok. Atiker taktıranlarda var ama atikere fazla güvenmiyorum. Karar sizin iyi günler.

Bu Sayfayı Paylaş