S.a öncelikle 2010 model accent era aracıma eibach yay takmak istiyorum bu ürün uyumlumudur birde fiyat sizce nasıl her yerde en az 600 tl sahibinden olsun diğer siteler olsun. http://urun.gittigidiyor.com/otomob...-accent-pro-kit-2006-sonrasi-eibach-121844301
neye binayen bunu söylediniz acaba daha önce alışverişiniz oldumu çünkü önemli bir sıkıntı olduğunda arkasında duracak satıcı lazım
Forumdaki çoğu era kullanıcısı orjinal yayın çok zıplatma yaptığını eibach yayın kesin takılması gerektiğini söylüyor takacağım büyük ihtimalle
3,5 santim de orjinal amasör sıkıntı olmuyor diye biliyorum ama sizin kastettiğiniz amasörler eskidiği için patlama ihtimali olmasımı?
aynen dogru tahmin.zıplama sorununda sadece yaya suç bulmak mantıklı olmaz.amortisörlerde saglıklıysa zevkine doyum olmaz.
Benim şikayetim aslında 150 gibi hızlarda sanki savrulacakmışım gibi olması bu tedirgin ediyor beni açıkcası belki bilen vardır izmir-çeşme otobanı normalden biraz fazla rüzgarlıdır 120-130 hızlarında bile bazen şeritte geziyo araç bir nebze olsa yay ile yola tutunmasını sağlamak amacım zıplama sorunuda var ama o ikinci hatta üçüncü planda diyebilirim benim için.
Bütün forumdaki bilgisi olan herkesten rica ediyorum eibach yay takmak istiyorum arabamdaki zıplatma salınım ve lokurtulardan rahatsızım ileride monroe amortisor alıp ikisini beraber taktıracağım yorumlarınızı bekliyorum taktıran arkadaşların gözlemleri neler forumda çok araştırdım ama kararsız kaldım + larıyla eksileriyle bir değerlendirme bekliyorum herkese çok teşekkür ederim.
Eranın zıplatmasına kesin çözüm tüm amortisörlerin (arka ön dahil) MONREO ile değişmesinden geçer. Bizzat tecrübe ile sabittir. Yayları hiç oynamanıza gerek yok.
eibach yay daha iii yol tutuş için takılıyor zaten.bozuk amortisöre std.yayda taksan spor yayda taksan zıplar,hoplar,uçar.
Amortisör & yay değiştireceğinize coil yaptırın.Hemen hemen aynı miktara malolur.Zıplama hoplama vs. kaybolur, hemde zevkinize göre aracı indirip kaldırırsınız https://www.hyundaiclubtr.com/konu/coiloverli-ve-mat-gri-accent-era-34-tn-3122.15285/ Resimler uçmuş ama sanırım bir fikir verir size
Dune kadar memnundum ve artik hevesimi aldim orjinal yaylara gececem. Konfor her ne olursa olsun sehir icinde lqzum oluyor uzun yol agirlikli yapanlar ve asfalti duztun sehirde yasayanlar sert yapabilir cokda iyi olur aka su lanet yollardan gına geldi. Bu gun yarin cikaracam ve birdaha takmamak uzere spor yay isini birakacam taki asfaltlar kaymak olana dek. Sizede tavsiyem hoplasada ziplasada en konforlu nasil yaparim diye ugrasmaniz.
Era yol tutuşu sıfır 120 130 larda bilye gibi güven vermiyor Önler monroe am yinede zıplıyorum mando olsa binilmez valla