Arkadaşlar ehliyetim eskimiş durumda.. resmim tanınmaz halde ağzı burnu kaymış resmen.. fotokopi çektirirken çok sıkıntı oluyor, resim hiç belli olmuyor.. Ehliyeti yenilemeyi düşünüyorum.. Yenilemek için ne gerekiyor? Bir de son zamanlarda gündemde olan yeni tip ehliyetler var.. Hani 101 liradan tepkiler nedeniyle 15 TL ye düşmüştü.. Ne oldu hala bi bilgimiz yok.. İçinizde ehliyetini yenileyen var mı?? yada yeni çıkan (çıkacak olan) ehliyetten alan var mı??
yeni çıkacak olan ehliyet çıkmadı diye biliyorum , yenilemede eski ehliyeti götürüp kart ücretini verip yeni ehliyeti alırsın sanırım çünkü nufüs cüzdanında öyle oluyor
Ehliyeti ben yeni alacağım araştırdım radevu alıp emniyete gidiyorsunuz eskisini verip 2 adet yeni fotograf biri ehliyete diğeri evraka yapışcak 6 ay içinde çekilmiş fotograf tabiki ücreti verip 15 dk içinde alıyorsunuz.
15 dk içinde kolay kolay vermezler sabah gittiysen öğleden sonra öğleden sonra gittiysen ertesi gün verirler , randevuda hikaye ben sabah randevu almıştım oraya gittim randevu kağıdında ismim yok
ben geçen ay çıkardım ehliyeti sabah gidersen öğlenden sonra 4 gibi veriyorlar ama o 15 lira daha yasaya girmemiş yenilemek isteyenler eskisi gibi 101 tl verip kart alıyorlar.yani 15 tl değil 101 tl. abim için sormuştum bende onunkide baya bi kırık çünkü.
ben B sınıfından E sınıfına büyüttüm ehliyeti dosyam falan hazır daha gidip almadım acaba yeni ehliyetlerden 15 tl yemi alıcam yoksa 101 lira verip eskilerden mi alıcam fikri olan varmı?
1996 'da ehliyet almıştım, 1 sene sonra kırıldı, o zamandan beri değiştirecem, her sene değişiyor diye haberler çıkıyor beklemedeyim