Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

egzoz fiyatı

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda cemerimez tarafından 4 Mart 2009 tarihinde açılan konu

1. cemerimez

cemerimez Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar 2000 milenyum egzoz fiyatı serviste nedir bilen var mı

2. egzost fiyatını dışarıda bir egzostcuya yaptırısanız daha ucuz olur bir sürü egzostcuda aynı tip egzostlar var (tavsiyem AMG EGZOSTLARI HMC ÜRÜNÜ AĞIR METAL EGZOSTLAR YANİ HYUNDAİNİN ANTLAŞMIUŞ OLDUĞU FİRMADIR )

3. Halil ŞAHİN

Halil ŞAHİN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    162
    Ad Soyad:
    Halil ŞAHİN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    ben matay marka takmıştım 2 sene önce memnun muyum derseniz hayır keske orjinal taktırsaydım arac rölentide fazla sallanıyor :((

4. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    serviste orjinalini taktır derim

5. abi daima servis kazıktır dışarıda adam san a2 yılda garanti veriyor oradakide aynı markayı kullanıyor ötekide bence servisler bu durumlar için full tuzaktır diye düşünüyorum benim fikrim.

6. Misafir

Misafir Guest

abi sendeki bu servis aşkınıda anlamadım...sende murat 131 olsa onuda servise götürcen https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

7. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    egzosu her aymı değiştiriyorsun veya her yılmı değiştiriyorsun?egzos,baskı balata,fren aksamı v.s bir aracın candamarıdır.yetkili serviste orjinal yedek parça kullanarak yapılması önem taşır.dışarda kullanılan malzemelere ne kadarda aynısı veya orjinali densede,aynısının kopyası fakat yan sanayidir.baskı balatada aynı şekilde sonuçta hergün veyaher bakımda değişen parçalar değil bunlar.uzun süre kullanılan parçalar.bu yüzden üçün beşin hesabı yapılmamalı.ne olursa olsun serviste yaptırılmalı diye düşünüyorum ve şu ana kadar kullandığım her araçta bunu uygulamışımdır.

bir örnek:vw aracımda serviste ön balatalar değişecek dediler.fiyat istedim 200 tl+işçilik(sadece ön balata) dediler.bende gittim sanayide orjinal dedikleri yan sanayi parçayı 110 tl ye taktırdım.1 hafta kullandıktan sonra ses yapmaya başladı fren sertleşti.balatacı tanıdıktı gittim yenisiyle değiştirdi.1 ay kullandım ve araçta çıkan başka bir sorun yüzünden servise gittim servisteki usta iş emrine ön disklerin değişmesi gerekiyor yazmış ve 1,000 tl fiyat çıkartmış.aracın yanına gidip baktımki,disklerin yüzeyi zikzak olmuş.işte bunun sebebide yan sanayi parça kullanmak.90 tl+işçilikten kar etmek için kaçtığım servise 1000 tl+200tl+işçilik ödemek zorunda kalmıştım.

vw-ford-opel-reno-kia-pejo v.s gibi araçların servis fiyatlarını bildikten sonra hyundaı bana kazık değil bedava geliyor.dışarda bişey yaptırmaya gerek duymuyorum
    Düzenleyen : hyundaı_era_06

8. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    [
    Düzenleyen : hyundaı_era_06

9. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    bilmem belki araçlarımı sevemdendir veya yaşadığım tecrübelerdendirhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif(yan sanayi parça kullanmak daha hesaplı tabiki ama mutlaka acısı çıkıyor yukarda dediğim gibi)hyundaı gibi servisi ve yedek parçası ucuz bir aracı sanayiye götürmek bana saçma(yanlış anlamayın)geliyor.heleki ben yılda 60-70,000 km yapıyorum ve servisten başka yere gitmem.yılda10-15 bin yapanın sanayiye gitmesi apayrı bir saçmalık

10. navy35

navy35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    era 06'ya bu yazdıkları kapsamında tamamen katılıyorum.(tamamen kendi fikrimdir.)

11. hikaye yazmassın be abihttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifserviste herzaman güvence veirir insana tabi ama dışarıda satılan mallardanda orjinal var ben ondan demiştim..

12. varan

varan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bugüne kadar serviste hiç bir işlem yaptırmadım yaptırmamada.Hocam sen dışarıya çık egzozculardan bi fiyat iste.Dışarıda servisi 10 a katlayacak ustalar var .Boştan yere servislere kendini yooldurma.iyi günler

13. varan

varan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tam tersi servis bana güveence vermiyor.Dışarıdaki ustam daha çok güvence veriyor.Serviste aracın yanına mı girebiliyosunuz sanki???

14. ukalaboy

ukalaboy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Egzos mu can damarı?? Ben buna katılmıyorum ve egzosu dışarda çok rahatlıkla değitirebilineceğini ve orjinalinden farksız olacağına inanıyorum..

15. ankarali179

ankarali179 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hyundai_era_06 hocam bakın yaşınızdan yaşadıklarınızdan ve aramızdaki yaş farkındandolayı size sürekli hocam diyorum en ufak bi saygısızlıkta yapmadım tam aksine açtığım baskı balata konusunda servis evet daha iyidir ama durumum yok mecburiyetten taktırdım dedim.ayrıca övdüğünüz akid plaza ile neziroğlu arasında dağlar kadar değil sadece 30 lira fark vardı.tamam servis iyidir ama yaşadığınız talihsis tecrübelerden dolayı genelleme yapmanızda bir o kadar yanlıştır.dışarıda ne ustalar var servisteki ustaların yapamadıklarında anında yapan işinin piri olmuş ne ustalar var.ben başımdan geçen yaşadığım tecrübe ettiğim bir konuyu forumdaki arkadaşlara aktardım yaptırmak isteyen yaptırır yada yaptırmaz kendileri bilirler.lütfen her mesajınızda baskı balata konusunu açmazsanız sevinirim.

16. varan

varan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ankaralı toprağım ben sana tamamen katılıyorum .Benim servise gidecek paramda durumumda müsait allaha sükür.Ama servise gitmem .Çünkü adamlar işten anlamıyor.Başından savuyorlar.İçeriye almıyorlar.O yüzden hep sanayiyi tercih ederim bu konuda 6 yıldır sanayide hiç bir problemde yaşamdım

17. Misafir

Misafir Guest

dışarıda tanıdık kendi ustanız varsa sorun yok am a direk tanımayarak sanayye ben de girmem ufak tefek işler haricinde.ayrıca serviste arabanın başında durmama diye bir yazı var fakat durunca da birşey demiyorlar

18. ankarali179

ankarali179 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hocam ALLAH bozmasın nişan yaptım.kısmetse hayırlısı ile devamını tamamlayacağım.hem sıkışık zamana denk geldi hemde araba ciddi anlamda gitmiyordu artık kaçırmaya başlamıştı.servislerden fiyat aldım neziroğlu 420 lira akid 390 lira fiyat verdi.hem gittiğim usta da bundan önceki aracımda hep gittiğim hemde ahbaplığımız olan bir usta.yani bi sorunum olsa öyle ortada bırakacağını zannetmiyorum ki önceki sorunlarımıda üstüne düşerek çözmüştü.

19. accent era/emre

accent era/emre Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar yeni nesil otomobillerde ön susturucunun biraz ilerisinde katalitik konvartör bulunur.yan sanayi eksozlarda bu kalite olmadığı için motor kendini by-pass konumuna alarak titreme ve yakıt sarfiyatı yapabilir.eski nesil otomobillerde bu durum olmadığı için gönül rahatlığı ile istediğiniz yere ve ustaya yaptırablirsiniz. fakat yeni nesil otomobillerde ise bana sorarsanız orijinal parça kullanılması yeterli eksoz birkaç parçadan oluşup bağlantı noktaları silikonla sızdırmazlık sağlandığı takdirde servisin özel veya yetkili olması farketmez dediğim gibi herzaman orijinal parça kullanılması taraftarıyım.

20. aracta mekanik sorun varsa servis daha iyidir bence adamlar sırf hyundai üzerine calışır.biz 2001 den bu yana hep servise götürdük aracı ama küçük sorunlar için tanıdık bir ustaya göstermek yeterlidir 2008 eralar dolu kartal oto sanayi sitesinde.....

Bu Sayfayı Paylaş