arabam saz gibi 2007 dizel era 165000 de arada bazı egzostan beyaz duman geliyordu mazottandır dedik oralı olmadık hararet yok çekişte sıkıntı yok her şey mükemmel ısıtma çalışmadı göstereyim dedim gittik radyatöre baktılar su yok .ama yandaki su kabında su fulde suyu doldurduk ısıtma çalıştı ama bir duman bir duman gizli hararet olmuş conta gitmiş silindir kapağı çatlamış ,gömlek yağ ,su,filitre baskı balata ıvır zıvır derken 6500 masraf çıktı bu fiat normalmidir.parçalar orjinal yerli olursa 4500 diyorlar.ancak dikkat etmeniz gereken arabanın suyunu yandaki su kabından değil radyatörün kapağını açarak kontrol etmeniz yoksa araba hararet göstermiyor ölse bile yolda bırakmıyor.
Öncelikle çok geçmiş olsun, çok korkmuş olduğum bir durumdur. Fiyat konusunu bilmiyorum ancak yetkili servisten de fiyat almanızı şiddetle tavsiye ederim. Çünkü motor yaptıran arkadaşlarda daha sonrasında da çok sorun yaşadığına tanıklık ettiğim için garantili olması size avantaj sağlayacak ve boşuna para vermemiş olacaksınız. Ayrıca bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim ben de sadece bidon'u kontrol ederim radyatörü hiç kontrol etmem
Günaydın , evet aynı sorun bizimde başımıza geldi kaputu açtığımızda soldaki silecek suyu deposunun üstündeki kare kutuyu kontrol ediyoruz doğal olarak ama kaput mandalının dibindeki kapağı açıp bakmak hiç aklımıza gelmiyor du artık geliyor ... neden 4 bin tl masraf çıkarttı başıma ... Aman ha siz siz olun aracınızın suyunu yağını haftada bir kontrol edin elinize yapışmaz ...