2008 haziranda aldığım eranın egzos muayenesini ne zaman yaptıracağım arkadaşlar?bir de nerde yapılıyor?
egzos muayenesini bazı yetkili servisler yapabiliyor muayene istasyonuna gitmeye gerek yok üstelik fiat yetkili servisi megane a muayene yapabiliyor, 3 ay önce 25 tl dolayında bir ücretti. muayene istasyonu da yapıyor tabiki ama tek egzos için gitmeye değmez Düzenleyen : kxlylmz
kırmızı beyaz bir kart. yoksa egzoz muayenesi yapan bir yere git. onlar yapar.geçen sene 19 tl idi busene nekadar bilmiyorum.
hocam egzoz muayenesi yıllık olmalı. sıfır arabanın muayenesi 3 yıllıktır. sonra ki yıllarda 2 yılda bir yapılır.
Benim bildiğim sıfır aracın muayenesi ve egzoz muayenesi 3 yıl sonra yapılıyor. Daha sonra her yıl egzoz iki yılda bir normal muayene yapılıyor diye biliyorum.
trafiğe çıktıktan 3 sene sonra,ve 10 yaşına kadar 2 yılda bir miş. 10 yıldan sonra her yıl,ticari araçta her seneymiş. Düzenleyen : boraumut
Arkadaşlar egzoz muayenesi araçların sınıflarına göre yapılır. Otomobiller için ilk üç yaşından sonra iki yılda bir ve on yaşını geçince her yılda bir mauene yapılır. Kamyonetler için ise ilk bir yaşından sonra , her yıl yıl egzoz muayenesi yapılır. Traktörler ve de motorsikletler muaftır. Ayrıca 1980 model ve öncesi DİZEL araçlar egzoz emisyondan muahftır.