merhaba henüz 5000 km de i20 1.4 otomatik aracımda şöyle bir olay var. Her zaman olmamakla birlikte özellikle sabahları veya uzun süre kullanmayıp aracı çalıştırdığım zaman egsozdan yanmamış benzin kokusu geliyor ilk başlarda devamlı değil ama sadece ilk çalıştırmada eğildim baktım kaçak vs var mı diye ama yok. Sizce ne olabilir lpg yi 2200 km de taktırdım ama lpg taktırmadan öncede vardı yani kime sorduysam normal dedi tecrübeli arkadaşlar vardır illa ki şimdiden teşekkür ediyorum
hocam ben de aynı kokuyu alıyorum ve normal karşılıyorum ama önemli olan soru şu bence: Neden kokuyor?
Aynen bende merak ediyorum ama her zaman olmuyor özellikle p modunda çalıştırınca oluyor n modunda olmuyor anlamadım gitti
Benim bildigim arac cig atiyor denir buna clio 4 umde de vardi ben de cok pimpiriklenirdim ama normalmis... Ozellikle uzun sure calismadiginda veya hava sogukken vsvsvs cesitli degiskenleri var kafaya takmayin normal LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet benim eradada var aynı sıkıntı hatta benim erada soğuk havalarda cam bugusu için kaloriferi açtigimda gaza gecince içeri gaz kokusu geliyor
Acil servise veya tamirciye gitmeniz faydalı olacaktır. Araç içine sızan gaz telafisi mümkün olmayan olaylara neden olabilir.
Haklisiniz aslinda bu arada bu tüp beyninden falan su kaçmış kireclenmis oksitlenmis biraz ilk firsatta baktiricam