Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

egsoz sistemi garantiye girermi

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda Onur-d tarafından 30 Ağustos 2010 tarihinde açılan konu

1. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    arkadaslar aracı az önce yetkili servise götürdüm hem egsoz muayenesini yaptırıp hemde garanti devam ediyormu öğrenmek için garantim devam ediyormuş, egsoz muayenesi olmadı adam egsozun patlak yaptır gel dedi
    zaten bende sesın kaynagını bulmak ıcın gıtmıstım neyse sormak ıstedıgım acıl olarak egsoz sıstemı garantıye gırıyormu gırıyorsa bırakırım onlar yapsın yoksa bırazdan egsozcuya gıdıcemhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley18.gif

2. ultraviolet

ultraviolet Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Eğer egzosu çarpıp delmediyseniz girmesi lazım.

3. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    servıse yenıden gıttım katalızor her turlu gırıyor garantıye, egsoz sıstemınde ıse carpma nedenı ıle degılse curume vs. gırıyor, adamlar kontrol etmek ıcın carsambaya gun verdıler hemen tanıdık egsozcuya gıttım baktı katalızorden sonra gelen spıral boru seklınde bısey var o curumus baglantı yerlerınden dedım benmı vurmusum yok dedı kendınden dagılmıs ıcım rahatladı servıste degıstırıcem usta 80 lıra fıyat verdı ama orjınalı degıl onunkı kaynaklı orjınalı ıse borusuyla beraber vıdalı

Bu Sayfayı Paylaş