Ronaldoyu bızım eve transfer etmek te olabılır. ben ne yapacagımı bulamadım çok ıstegım var . çok kararsızım
Bi tane daha sihirli değnek yapardım. Nolur nolmaz kırılır falan yedekte dursun. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yakitsiz araba yapardim birde limitsiz kredi karti kendi kendini odeyen boylece baska birsey lazim olmaz HTC One cihazımdan gönderildi
Her sene modeli değişen, çarpılsa da parçaları kendiliğinden düzelen araba dilerdim buna kasko trafik de yaptırmam ama sopaya değneye kesin kasko yapardım "şart" .
Arabamın şuanki sorununu şıp diye çözerdim,başka bişey istemiyorum :S https://www.hyundaiclubtr.com/33664-ayni-anda-hem-gaz-hem-benzin-tuketimi.html
arabamı çok güçlü yapardım çok da az yaksın ama hiç yıpranmasın her şeyi sürekli ilk hali gibi olsun isterdim...
çok değişik projelerim var da sevap kasma makinesi yaptırırdım büyük bir cami mesela sonrada kocaman bir tır-otobüs filosu. kalanına da ihtiyacı olanlar için yardım yapan bi dernek ... o zaman benden karlısı yok. era neymiş 730 luk vabislere binerdim