Daha önce eBay'den 1 kere sipariş verdim telefon için şarj aleti aldım, yaklaşık 20-25 gün içerisinde elimde oldu. Yurt dışında alışveriş yapmak ayrı bir konu, alacağınız ürünlerin kalitesi ise ayrı bir konu. Fiyatlara bağlı olarak kalite değişebilir.
Ebaydan 1 siparişim oldu, onda da ürün gelmedi para iadesi aldım, döndüm yine aliexpresse 192 nci siparişimi 2 gün önce verdim Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben devamlı alışveriş yaparım.Önemli olan ödemelerinizde hangi yabancı site olursa olsun PAYPAL kullanmanızdır.Ürünleri nasıl diye sormuşsunuz ama EBAY kendi mallarını satmaz.Anlayacağınız kore, Çin. ABD gibi birçok ülkeden insanlar ürünlerini satarlar ve bazıları kaliteli bazıları ise çok kötü olabilir.Türkiye ye gönderim yapıp yapmaması , kargo ücreti diğer önemli hususlar.
gittigidiyor un uluslararası versiyonudur, o sitede yok yok maşallah ama faydalanmak için yurtdışı internet alışverişi gereklilikleriniz tam olmalı (paypal hesabı, sanal kart, yeterli düzeyde ingilizce bilgisi, gümrük vergisi işlemleri, gümrük mevzuatı ve kanunları, ptt kargo empatisi)